Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DomenicoWakko / 7 li Masa Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,840
113
Taktiği vs yok ya. Oyun o gün verirse kazanırsın vermezse de elindekini avucundakini alır
ne bılım 20-30 kez denemısımdır , hic dogru duzgun verdıgını bılmem , ıkı yıl evvel master joker den 2 lıra betten 2000 almıstım bı, onun dısında sekerlermıs , dedelermıs hep fos denk geldı , o kadar vermıyo kı bagımlısı olamıyorum yanı :D ıyıkıde vermıyo o yzden :D

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,928
29,836
113
ne bılım 20-30 kez denemısımdır , hic dogru duzgun verdıgını bılmem , ıkı yıl evvel master joker den 2 lıra betten 2000 almıstım bı, onun dısında sekerlermıs , dedelermıs hep fos denk geldı , o kadar vermıyo kı bagımlısı olamıyorum yanı :D ıyıkıde vermıyo o yzden :D
Valla ben de öyle. Hani biraz Verse çeker bizi kendine ama hiç vermiyor 🤣 bir kere tumbette 600x yakaladım bir kac defa da 100 falan yakaladım o kadar

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
Elbet keser döner kanka düşer kucağıma
Çok pis buhranda öyle deme ailesinden gizli 70 bin borcu var evlencek diye babası maaşının yarısını aliyo mobilya için ona kalan parayı bankalar kesiyo 1 ay aç geziyo çalıştıgi halde

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,808
28,503
113
Çok pis buhranda öyle deme ailesinden gizli 70 bin borcu var evlencek diye babası maaşının yarısını aliyo mobilya için ona kalan parayı bankalar kesiyo 1 ay aç geziyo çalıştıgi halde
Takiliyoz knka dasskaklari sağolsun