- 26,808
- 28,503
- 113
Sunderland abim.4 ledi
ne bılım 20-30 kez denemısımdır , hic dogru duzgun verdıgını bılmem , ıkı yıl evvel master joker den 2 lıra betten 2000 almıstım bı, onun dısında sekerlermıs , dedelermıs hep fos denk geldı , o kadar vermıyo kı bagımlısı olamıyorum yanıTaktiği vs yok ya. Oyun o gün verirse kazanırsın vermezse de elindekini avucundakini alır
Kanguruya havadan 4.500 kazandırdık benden para istiyoParamızı derdin eskiden
Sunderland bir yerlerden atmaya devam ediyor hala
Valla ben de öyle. Hani biraz Verse çeker bizi kendine ama hiç vermiyor 🤣 bir kere tumbette 600x yakaladım bir kac defa da 100 falan yakaladım o kadarne bılım 20-30 kez denemısımdır , hic dogru duzgun verdıgını bılmem , ıkı yıl evvel master joker den 2 lıra betten 2000 almıstım bı, onun dısında sekerlermıs , dedelermıs hep fos denk geldı , o kadar vermıyo kı bagımlısı olamıyorum yanııyıkıde vermıyo o yzden
![]()
yapayımmı , talıplı var mıDostlar bildiniz gibi 4 5 gundur aktifim artik beynim yandi idrak edemiyorum. Birisi takip eden dostlari liste yapabilirmi
Kazancın daim olsunDostlar bildiniz gibi 4 5 gundur aktifim artik beynim yandi idrak edemiyorum. Birisi takip eden dostlari liste yapabilirmi
Pc deyim istersen yaparım iki dakikadaDostlar bildiniz gibi 4 5 gundur aktifim artik beynim yandi idrak edemiyorum. Birisi takip eden dostlari liste yapabilirmi
@Pikaçuu dost sahneye alalım seni bu iş en çok sana yakışıyorDostlar bildiniz gibi 4 5 gundur aktifim artik beynim yandi idrak edemiyorum. Birisi takip eden dostlari liste yapabilirmi
Elbet keser döner kanka düşer kucağımaKanguruya havadan 4.500 kazandırdık benden para istiyo
Estağfurullah enişte lafını bile etmedim bile heralde 4-0 bitecek4-0 skor verdik dost bize inancın yok muydu
demin demistim ben ona@Pikaçuu dost sahneye alalım seni bu iş en çok sana yakışıyor
@DomenicoWakko yapammı ne dıyon@Pikaçuu dost sahneye alalım seni bu iş en çok sana yakışıyor
Çok pis buhranda öyle deme ailesinden gizli 70 bin borcu var evlencek diye babası maaşının yarısını aliyo mobilya için ona kalan parayı bankalar kesiyo 1 ay aç geziyo çalıştıgi haldeElbet keser döner kanka düşer kucağıma
4-5 gündür burdayım yoruldum diyo gece gündüz olanlar var Burda ihtiyaç molası hariç full aktifler pehDostlar bildiniz gibi 4 5 gundur aktifim artik beynim yandi idrak edemiyorum. Birisi takip eden dostlari liste yapabilirmi
Sana zahmet reis@DomenicoWakko yapammı ne dıyon
Takiliyoz knka dasskaklari sağolsunÇok pis buhranda öyle deme ailesinden gizli 70 bin borcu var evlencek diye babası maaşının yarısını aliyo mobilya için ona kalan parayı bankalar kesiyo 1 ay aç geziyo çalıştıgi halde