- 17,441
- 14,964
- 113
Tesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Parayı çek sonra slota düş vbette o kasayla 5 Luk bı slot deneyim dersen hepsini yok ederTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Okuyup napcan yorulmaTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Valla yakılır bunun üstüneTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
kaç karton sıgaraTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
güncel liste hazır mıOkuyup napcan yorulma![]()
Birazdan slotta patlatirsin dost yatriim tavsiyesi değil diye 🙂Tesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Enişte bu vbet slotlarina olan nefretin bitmeyecek sanırsamParayı çek sonra slota düş vbette o kasayla 5 Luk bı slot deneyim dersen hepsini yok eder
Bende yaktım valla 😊Tesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Sigara kesmez senin gibi adamı Puro lazım dostTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin
Her fırtta ayrı bir stres at dostTesekkurler dostlar. Yorumlari okumadim pek , bi sigara yakalim simdi kafamiz bi sakinlesin