- 15,700
- 14,299
- 113
Demişim hshdd tebrikler doktor civanimAtarsa ev atar
Demişim hshdd tebrikler doktor civanimAtarsa ev atar
Hayırlı geceler reistebrikler dost
45+ da
Bende diyorum bu kim konu acmis tahir takip ediyor meğer bizim doktormus puahaBol şans aga
He doktor un diye takip ettim sansliymis 46 da gol geldi hzgxsBende diyorum bu kim konu acmis tahir takip ediyor meğer bizim doktormus puaha
Pp değişmiş hiç dikkat etmedim iyi bari kazansin kasası olsun biraz sonra gereğini yaparız pauha konuda hakana odul versin ama onu bos geçmesinHe doktor un diye takip ettim sansliymis 46 da gol geldi hzgxs
Tebrikler civan doktorPenaltı kaçınca bi eyvah dedim ama son dk iyi geldi
Allah işi vallaPenaltı kaçınca bi eyvah dedim ama son dk iyi geldi
Bende sonradan fark ettim kimse yazmamış şans diliyim dedimPp değişmiş hiç dikkat etmedim iyi bari kazansin kasası olsun biraz sonra gereğini yaparız pauha konuda hakana odul versin ama onu bos geçmesin
Para uyutmuyor demi doktor illa sifirlayacan puahaPenaltı kaçınca bi eyvah dedim ama son dk iyi geldi
Hakan haric puahaBende sonradan fark ettim kimse yazmamış şans diliyim dedim![]()
O benden sonra gelmişHakan haric puaha
Hayırlı olsum
Noe nin konusuna baksan adam hayatında kendi cebinden 1 kuruş kimseye vermemiş rol takip ediyor is olarak görüyor ya adamin ilk maçı gelmis bu ekip 3 kisi zaten diğer mac başlasın geliriz diyor yani bizden başka kimse konuya gelmesin imaji veriyor bi kaç kelime ettim azimi bozmak istemedim dusun ona bile her gün odul veren insanlar var saka gibi artikO benden sonra gelmiş![]()
Ne diyim aga üzücü durum onlarda bunu istemez herhalde de hayat şartı mi diyim kafa yapısı mi diyim çözemedim ben ama üzücü olduğunu biliyorum kendisi de memnun değildir bundan artıkNoe nin konusuna baksan adam hayatında kendi cebinden 1 kuruş kimseye vermemiş rol takip ediyor is olarak görüyor ya adamin ilk maçı gelmis bu ekip 3 kisi zaten diğer mac başlasın geliriz diyor yani bizden başka kimse konuya gelmesin imaji veriyor bi kaç kelime ettim azimi bozmak istemedim dusun ona bile her gün odul veren insanlar var saka gibi artik