Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı DoktorX / Nikaragua Ligi

Kupon Miktarı
2700
Kupon Oranı
1.96

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,781
10,826
113
😂😂tam yazıyordum penaltı kaçtı hayır gelmez jsjsjsjs yazdığımı sildim hahaha

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,781
10,826
113
Eve bak penaltı kaçırdı sapladı 45 de

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,599
42,009
113
O benden sonra gelmiş:)
Noe nin konusuna baksan adam hayatında kendi cebinden 1 kuruş kimseye vermemiş rol takip ediyor is olarak görüyor ya adamin ilk maçı gelmis bu ekip 3 kisi zaten diğer mac başlasın geliriz diyor yani bizden başka kimse konuya gelmesin imaji veriyor bi kaç kelime ettim azimi bozmak istemedim dusun ona bile her gün odul veren insanlar var saka gibi artik

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,700
14,298
113
Noe nin konusuna baksan adam hayatında kendi cebinden 1 kuruş kimseye vermemiş rol takip ediyor is olarak görüyor ya adamin ilk maçı gelmis bu ekip 3 kisi zaten diğer mac başlasın geliriz diyor yani bizden başka kimse konuya gelmesin imaji veriyor bi kaç kelime ettim azimi bozmak istemedim dusun ona bile her gün odul veren insanlar var saka gibi artik
Ne diyim aga üzücü durum onlarda bunu istemez herhalde de hayat şartı mi diyim kafa yapısı mi diyim çözemedim ben ama üzücü olduğunu biliyorum kendisi de memnun değildir bundan artık