- 5,714
- 1,602
- 113
Adamın kari yok 10 gitti 20 kasayla 35k 10nunu dagit 5 k kar için mıydı derler adama 😂
Hahshshshshshsh tanimasi gumletti. Respect terim hocam @Fterim1905 nerdesin la terimci gumlet odayi inlet patlatBizim arkadas tazi yarismasi oynuyodu ak puahaha birde taniyor puahhahhha
4 te atiyor ama dostum en son 4 ay önce bir maçta gol atamamislar6 dkda 3 gol yiyen takım dost
Çok önceden kullanmıştı reis doğrudurHe la valla bana yazdi ben tekelali diye
Evet,,çok saldırıyor,,o maçta kırmızıda olur gibi,,Benfica ev saplayacak gibi geliyor la
Bence de mantıklı olur 30 alıp en azından 10K karınla tekrar oynamak istersen oynayabilirsinBen olsam yeterli derim 30 alir diğerini dagitir kapatirim konuyu hiç gerek yok suan düzgün macta yok bence
en büyük batıl inaç napıyor adam oyuncularımı tutuyorYada bugün birisi senin yüzünden maclar yatıyor demişti küstü gitti yattımaclar gelmeye basladi
![]()
Adamın biri penisim çok büyük kız arkadasım korkuyorSon adımda yatarsan posta gazetesine seni sikayet ederim
Harbi mi öyle bir soru sordu muAdamın biri penisim çok büyük kız arkadasım korkuyor
Tost makinesıne bassam küçülür mü diye bi soru sormuştu haydar hocaya o geldi aklıma ak
Tmm git dinlen hakanim elendinOlm çok hastayım la 2 gündür valla
Vallahi yaşandı, 2-9 dan verdi seti. Normal teniste de 2-5 ten verdi seti. Saçıma ak düştü o günMasa tenisi tek adım atar 10-1 den 10-12 seti verir yatardım
Sizleri yalnız bırakmak istemiyorum 😀😀Tmm git dinlen hakanim elendin
İstersen 35kyi bana ver 100 yapalım🥀