- 19,273
- 22,650
- 113
Olur olur yerizVoleybol da iyidir puhaha
Olur olur yerizVoleybol da iyidir puhaha
Benfica maçı güzel duruyor,,bolşanss,,Son adım için maç bakıyorum
Acele etmeden işi bitirelim
80de 2 gol alıp Ahmet'e senin yüzünden öldü diyen arkadaş mi 😂Yada bugün birisi senin yüzünden maclar yatıyor demişti küstü gitti yattımaclar gelmeye basladi
![]()
dümen abi kupon sonrası doktorlukla ilgili sorularım varSon adım için maç bakıyorum
Acele etmeden işi bitirelim
Kardeşim kitapta yazıyor tenisten hokeyden pinpondan uzak durun basketboldan kaçınFutbol olmazsa daha memnun oluruz
Bizim arkadas tazi yarismasi oynuyodu ak puahaha birde taniyor puahhahhhaYok mu dart mart misket falan basalim
Hakan devam etmek istiyor KankaBen olsam yeterli derim 30 alir diğerini dagitir kapatirim konuyu hiç gerek yok suan düzgün macta yok bence
Valla kendisi bilir ama 3= adım geliyor dediBen olsam yeterli derim 30 alir diğerini dagitir kapatirim konuyu hiç gerek yok suan düzgün macta yok bence
Ben değil doktor istiyorHakan devam etmek istiyor Kanka
6 dkda 3 gol yiyen takım dostLyon mu puahah evi inlettim
Bi göz ucuyla gördüm de konuyu tam okumadim80de 2 gol alıp Ahmet'e senin yüzünden öldü diyen arkadaş mi 😂
zuhahahaahahaahahBizim arkadas tazi yarismasi oynuyodu ak puahaha birde taniyor puahhahhha
Öyle bişey mi varBizim arkadas tazi yarismasi oynuyodu ak puahaha birde taniyor puahhahhha