- 17,013
- 13,821
- 113
Sen nasıl fırıncısın yaa dilek pastanesini bilmeyen fırıncı mı olur jfkfjfjfPostane baklav ne gezer pyjahaja
Sen nasıl fırıncısın yaa dilek pastanesini bilmeyen fırıncı mı olur jfkfjfjfPostane baklav ne gezer pyjahaja
Puahaha oruç yaramış sanaDoktor bir daha gelmez 1.00
Sen pastane demedin ki postane ddedin puajajjSen nasıl fırıncısın yaa dilek pastanesini bilmeyen fırıncı mı olur jfkfjfjf
Oruç önemli yoksa kumara düşüyoruzPuahaha oruç yaramış sana
Baklava yada paklava dedi cahildir dost bosver puahaSen pastane demedin ki postane ddedin puajajj
Hahah hshshs af dilesem affedermisinSen pastane demedin ki postane ddedin puajajj
Zengin dili olabilir biz bilemeyiz o dili pujhaBaklava yada paklava dedi cahildir dost bosver puaha
İftardan sonra kod kavalamak gibisi yok puahaOruç önemli yoksa kumara düşüyoruz![]()
Tabiki ama affı açıklma kısmına yazman lazım puhhaHahah hshshs af dilesem affedermisin![]()
Bende meyve ye meyva diyorum bende mi zenginim acep puahaZengin dili olabilir biz bilemeyiz o dili pujha
Baklava yada yazılmaz bu aradaBaklava yada paklava dedi cahildir dost bosver puaha
Seninde gönlün zengindir belki puahjaBende meyve ye meyva diyorum bende mi zenginim acep puaha
Gönlüme s...Seninde gönlün zengindir belki puahja
Tamı tamına 12 saattir lokma geçmedi boğazımdanZengin dili olabilir biz bilemeyiz o dili pujha
Devamını içimden okudum affet puhhhaGönlüme s...
Ya ben yazdımda da yi ben yazmadım klavye yazmış puqhaBaklava yada yazılmaz bu arada![]()
İman Zenginliği oda işte her alanda zenginsin puhhaaTamı tamına 12 saattir lokma geçmedi boğazımdan![]()
Seveyim mi dedinGönlüme s...
Rabbim gönlüme göre vermiş hah hshshsİman Zenginliği oda işte her alanda zenginsin puhhaa
Metin olsa şikayet ederdi ban yerdik puahaSeveyim mi dedin![]()