- 40,601
- 43,199
- 113
Actim dostKanka para falan değil muhabbet
Actim dostKanka para falan değil muhabbet
Biz ucunda para olmayan muhabbetle ilgilenmiyorduk dostum puhhhaahaKanka para falan değil muhabbet
Beddua mı etti nazara mı geldikTomy denen bir kisi yüzünden benim kısmetim kapandı o adam yüzünden artık para kazanamiyorum
Ikiside olabilir puahaBeddua mı etti nazara mı geldik
Ulan sullyIkiside olabilir puaha
Suly kimUlan sully
Bilmiyorum öyle diyesim geldi ğuajjhaSuly kim
Shellac hiç sevmiyor onu konularda adi geçtiği zaman bile direk konuyu kapatiyor puabaBilmiyorum öyle diyesim geldi ğuajjha
Benimi andın atam soyadım çiçek ismim Abdullah dilersen ibanda bırakabilirimBilmiyorum öyle diyesim geldi ğuajjha
La bu pp ni duzelt artik sen zengin adamsin güzel bir pp yakışır sanaBenimi andın atam soyadım çiçek ismim Abdullah dilersen ibanda bırakabilirim![]()
Bu ara dileklermiz kabul olmuyor puhjaBenimi andın atam soyadım çiçek ismim Abdullah dilersen ibanda bırakabilirim![]()
Acım aç pp bana orucu hatırlatıyorLa bu pp ni duzelt artik sen zengin adamsin güzel bir pp yakışır sana
Aklına bin yaşa pauahAcım aç pp bana orucu hatırlatıyor![]()
Üffff canım dilek postanesi'nden tereyağlı paklava çektiBu ara dileklermiz kabul olmuyor puhja
Açamaz 1.01Doktor 20 dakika içinde yeni konu acar oran 1.02
Postane baklav ne gezer pyjahajaÜffff canım dilek postanesi'nden tereyağlı paklava çekti![]()
Doktor bir daha gelmez 1.00Doktor 20 dakika içinde yeni konu acar oran 1.02
Battiysa açamaz batmadiysa acar ama puahaAçamaz 1.01