- 17,006
- 13,809
- 113
Vallahi seçerek yazıyorum artık rapor edecek diyeMetin olsa şikayet ederdi ban yerdik puaha
Vallahi seçerek yazıyorum artık rapor edecek diyeMetin olsa şikayet ederdi ban yerdik puaha
Allah tan çalışıyor bu aralar eskisi gibi aktif değil forumda o yuzden bu aralar rahat ol puahaVallahi seçerek yazıyorum artık rapor edecek diye![]()
Zebellah gibi ya Allah'ım sen koru aminİsmini anmayın aman puhaha
Daim olur inşallah da kurtuluruzAllah tan çalışıyor bu aralar eskisi gibi aktif değil forumda o yuzden bu aralar rahat ol puaha
Amin ecmain puahaDaim olur inşallah da kurtuluruz![]()
Tüh la kaçırdım tersine oynardım bununDoktor 20 dakika içinde yeni konu acar oran 1.02
Sussana kardeşim zaten sinirliyimAmin ecmain puaha
Dun 500 500 basıyordun maclara hemde 250 turk lirası olan etkinlikte herhal battin tez zaman da yine yükselirsin umarım ne ddiimSussana kardeşim zaten sinirliyim
Paramızın çeteresini mi tutuyosun dostDun 500 500 basıyordun maclara hemde 250 turk lirası olan etkinlikte herhal battin tez zaman da yine yükselirsin umarım ne ddiim
Not alıyorum kim dost kim düşman diye kimsenin parasında pulun da gözüm yok çok şükürParamızın çeteresini mi tutuyosun dost
Üstüme alınmadım teşekkürlerNot alıyorum kim dost kim düşman diye kimsenin parasında pulun da gözüm yok çok şükür