- 29,837
- 10,866
- 113
Son 1 enbid
Seriden embid gelmesi lazım ilk yarı 8 atıp 10 atamasa kafayı yerimAlpi 5 dakkada5 aldı
Alperen Baba coşmuş beeee son 2 ribaunda kupon içerde çok temiz oldu maçlar2.35 kala 10 enbiid
Dedim ya 5 dakkada 5 aldı hücum birinde 2 kez aldı sjsjjsjs o kurtardıAlperen Baba coşmuş beeee son 2 ribaunda kupon içerde çok temiz oldu maçlar
Harbi deydi dostAlperen Baba coşmuş beeee son 2 ribaunda kupon içerde çok temiz oldu maçlar
Diğer kupon murpy 19 da 22 olması lazımHarbi deydi dost
Tek o mu kldıDiğer kupon murpy 19 da 22 olması lazım
Minnesota iyi gidiyor Chicago alır var bideTek o mu kldı
İlzeyiö 3 şük lazımMinnesota iyi gidiyor Chicago alır var bide
Yattı da embid şaka bı yana ilk yarı 8 atıp kılpayı 10 da kaldık bak Alperen de böyle son dakikalara kalmaz diye düşünüyorumİlzeyiö 3 şük lazım
Alperen kaçan atislari tipledi çok ondan 3 pozisyon da 5 ribaund yazdı sansliydin yani aga alır 2 ribaund daha tebrikler şimdidenAlperen Baba coşmuş beeee son 2 ribaunda kupon içerde çok temiz oldu maçlar
Yok alır oYattı da embid şaka bı yana ilk yarı 8 atıp kılpayı 10 da kaldık bak Alperen de böyle son dakikalara kalmaz diye düşünüyorum
Ooo Tahir dostum erkencisinAlperen kaçan atislari tipledi çok ondan 3 pozisyon da 5 ribaund yazdı sansliydin yani aga alır 2 ribaund daha tebrikler şimdiden