- 23,850
- 14,605
- 113
Umarım alır da rahat rahat kalanı bekler(sin - iz)Alperenden ilk çeyrek 4 ribaund bekliyorum dost en az
Umarım alır da rahat rahat kalanı bekler(sin - iz)Alperenden ilk çeyrek 4 ribaund bekliyorum dost en az
Ribaundla başladıkUmarım alır da rahat rahat kalanı bekler(sin - iz)
2 dk 2 ribaund Alperen Babaaaa gelecek bu kupon kaçarı yokPiabella kuponum tutmuş. Bastım 2 maça daha hepsini. Gelirse 2k dan fazlasını tekrar basıp çevrimi bitirecem inş gelir çok ihtiyaç var
Kareas?Piabella kuponum tutmuş. Bastım 2 maça daha hepsini. Gelirse 2k dan fazlasını tekrar basıp çevrimi bitirecem inş gelir çok ihtiyaç var
Gelir ya dedim sana 5 numaraya geçti topluyo rahatça2 dk 2 ribaund Alperen Babaaaa gelecek bu kupon kaçarı yok
Ismarlıyon muKareas?
e gelmiş buDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Durant toplamaya başladı şimdi de sayı çıkmıyor maçta 4 ribaund olmuş durant2.15 kala indianaya üst girdim 2dk sayı atmadı 7 0 seri yedi. Atlantaya girecektim 1.89 du oran yetmiyodu şartı sağlamıyodu peh
Alperene bakıyor doste gelmiş bu
İlk çeyrek 3 rib alır oranları iyi oluyo durantin de oynasak almaz işteDurant toplamaya başladı şimdi de sayı çıkmıyor maçta 4 ribaund olmuş durant
İlk 1.5 dk 7 sayı atmışlardıMinnesota 3dk da 3 sayı.... gitti güzelim beleş 2k
Onu görünce girdim çeyrek 31.5 üst. Sonra durdular işteİlk 1.5 dk 7 sayı atmışlardı
HızlandıOnu görünce girdim çeyrek 31.5 üst. Sonra durdular işte
Geç kaldı ya 5dk da 16 sayı atmazHızlandı