- 23,885
- 14,634
- 113
Jokic illa ki yapmıştırDost dün muydu neydi Lakers maçında doncic ilk yarı tripple double yapmıştı ben ilk defa şahit oldum böyle birşeye daha önce ilk yarı tripple double yapan oyuncu gördün mü hiç eskisin sen bilirsin
Jokic illa ki yapmıştırDost dün muydu neydi Lakers maçında doncic ilk yarı tripple double yapmıştı ben ilk defa şahit oldum böyle birşeye daha önce ilk yarı tripple double yapan oyuncu gördün mü hiç eskisin sen bilirsin
Herkes buzelis'e oynadığına göre biz altına girelim o zaman dostBuzelis 3
Jaden mcdaniels 2
Coper flagg 2
3lukte benim tahminim
valla ilk yarı tripple double oranı açılıyor mu en az 50 felan vardır heralde iki çeyrekte yapmakJokic illa ki yapmıştır
Yok açmıyolar açmasınlar da zaten senede 1 ya olur ya olmazvalla ilk yarı tripple double oranı açılıyor mu en az 50 felan vardır heralde iki çeyrekte yapmak
Buzelis atar ya salak değilseHerkes buzelis'e oynadığına göre biz altına girelim o zaman dost![]()
Bullsda jones yok giddey yok vucevic yok buzelis denemesi lazimIndiana maçı çok hızlı başladı
Biz gene Alperene kaldık gibi diyim sana şimdidenBullsda jones yok giddey yok vucevic yok buzelis denemesi lazim
Murpy iyi başladı macaYok açmıyolar açmasınlar da zaten senede 1 ya olur ya olmaz
Atlanta hep içerden oynuyo normalde çatır çatır 3 deneyen takımdı buMurpy iyi başladı maca
110-110 atarlar demi barem uçtuAtlanta hep içerden oynuyo normalde çatır çatır 3 deneyen takımdı bu
3.çeyrekte atarlar 🤣110-110 atarlar demi barem uçtu
Embid ilk çeyrek 5 ribaund oda ilk yarı atar 10u Alperen babaya kaldık3.çeyrekte atarlar 🤣
Getiririz dost alpiyiEmbid ilk çeyrek 5 ribaund oda ilk yarı atar 10u Alperen babaya kaldık
Alpereni bi ara 4 numara deniyolardı diye istatistikleri düşmüştü. Şimdi alııyo rahat rahat yeter ki faul problemi yaşamasınEmbid ilk çeyrek 5 ribaund oda ilk yarı atar 10u Alperen babaya kaldık
Bol şanslarDostlar şöyle bir üçlü çıkardım, toplam oran 7.50 bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 924744
Embidde geldi sayılır Alperene kaldık80/73 herhalde bu geldi bi zahmet eşşek değillerse 😂