- 3,488
- 3,052
- 113
Valla az izledim maci ilkyari huston hic sallamadi umarum ikinci yari ciddeye alirlarDoncic 3lukle başladı Alperene kaldık valla şuan
Valla az izledim maci ilkyari huston hic sallamadi umarum ikinci yari ciddeye alirlarDoncic 3lukle başladı Alperene kaldık valla şuan
Alpiye bakıyorDoncic 3.atti başlar başlamaz
4. Attı doncic Alperen kaldı son maça kalabilmek içinAlpiye bakıyor
Hadi isallah4. Attı doncic Alperen kaldı son maça kalabilmek için
İnşallah ya4. Attı doncic Alperen kaldı son maça kalabilmek için
Kaç tane daha asist lazım hemen yaptıralım4. Attı doncic Alperen kaldı son maça kalabilmek için
4Kaç tane daha asist lazım hemen yaptıralım
Şimdi yapar peş peşe
Payton da geldi doncic de geldi ulan Alperen hep vatan millet sevgisine oynuyoruz sana yatırma bizi
Houston sayı atmıyor ki asist yapsınŞimdi yapar peş peşe
Gelecek alpi biliyorumPayton da geldi doncic de geldi ulan Alperen hep vatan millet sevgisine oynuyoruz sana yatırma bizi
Aynen vallaPayton da geldi doncic de geldi ulan Alperen hep vatan millet sevgisine oynuyoruz sana yatırma bizi
Valla hiç inancım yok 3. Çeyrek bitecek daha 4 lazım keşke sayı bahsi alaydikGelecek alpi biliyorum
Zora girdi gibi gerci bura,nba neler neler donuyorValla hiç inancım yok 3. Çeyrek bitecek daha 4 lazım keşke sayı bahsi alaydik
Sayı bahsi alsaydık şuan takip bile etmezdik 25 sayı açıktı 21 felan şuanZora girdi gibi gerci bura,nba neler neler donuyor