İkinci çeyrek verim 0 alpereni 14 dk oyunda tuttu ilk yarı en az 17-18 oynardı normaldeAlperen 2
Peyton 8
Doncic 2 üçlük
4 daha alır yaİkinci çeyrek verim 0 alpereni 14 dk oyunda tuttu ilk yarı en az 17-18 oynardı normalde
Ribaund olsaydı alabilirdi de asist bilmiyorum normalde sayı ribaunt alırdım bugün asist geçti içimden asist yapmayasi tuttu4 daha alır ya
2 faul olunca 3ü erkenden almasın diye fazla oturttu. 2. Yarı normal oynatır yine dakikasındaRibaund olsaydı alabilirdi de asist bilmiyorum normalde sayı ribaunt alırdım bugün asist geçti içimden asist yapmayasi tuttu![]()
İlk yarılar bitti2 faul olunca 3ü erkenden almasın diye fazla oturttu. 2. Yarı normal oynatır yine dakikasında
Boşver belki öyle olurRibaund olsaydı alabilirdi de asist bilmiyorum normalde sayı ribaunt alırdım bugün asist geçti içimden asist yapmayasi tuttu![]()
Alperen çok üstünlük kuruyo eşleşemiyolar. Asist yapmak istediği sürece boş adamı bulacaktır. Çok ortada şu an umarım gelir dostİlk yarılar bitti
Payton 12 sayı o geldi sayılır 3 sayı atar heralde
Doncic 2 üçlük Alperen 4 asist ne diyorsun dost son maça kalir mıyız
Alpi 3 faulde umarim gelir kuponunİlk yarılar bitti
Payton 12 sayı o geldi sayılır 3 sayı atar heralde
Doncic 2 üçlük Alperen 4 asist ne diyorsun dost son maça kalir mıyız
2 değil miAlpi 3 faulde umarim gelir kuponun
Dost Alperen 2 faul de değil mi 3 yazmış arkadaşAlperen çok üstünlük kuruyo eşleşemiyolar. Asist yapmak istediği sürece boş adamı bulacaktır. Çok ortada şu an umarım gelir dost
3 yazmisti yanlis gormediysem umarim yanlis gördüm2 değil mi
6 hakkı var zaten2 değil mi
Yanlis gormus olabilirimDost Alperen 2 faul de değil mi 3 yazmış arkadaş
3 şu anDost Alperen 2 faul de değil mi 3 yazmış arkadaş
Doncic 3lukle başladı Alperene kaldık valla şuan3 şu an
Doncic 3.atti başlar başlamazAlpi yapar