- 41,491
- 15,991
- 113
Bende var dostum hallederim istersenBende trx yok bilmiyorum nasıl yapcaz
Bende var dostum hallederim istersenBende trx yok bilmiyorum nasıl yapcaz
Arkadaş Multi damgası yemesin sitede bakiyesi fazla ne olur ne olmazBuyuk ihtimal hepiniz kumar oyniycaksiniz site icinden atsin 1er k bu daha mantikli
Bu tarz şeyler yazmayın bana dostum kimseyi kayirmiyorum o arkadaşı da gerçekten severim ama tüm sohbeti okudum o isimler daha adil geldi bana bir daha ki sefere inşallah onada hediye veririzDaim olsun ama zeisy nerdee gardasm
Daim olsun dostum 🍀🙏@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
@MR.YK arkadaşa ibandan göndericem o dağıtımı yapacak@dextermorgan @qguzh4nn0 arkadaşa trx gönderirsen o bize ibandan atabilir güvenilirdir kendisi
Bende varBende trx yok bilmiyorum nasıl yapcaz
Estagfrullah zaten guzel secimler yapmissin nacizane onuda gormek hosnut ederdi bizi gardasimBu tarz şeyler yazmayın bana dostum kimseyi kayirmiyorum o arkadaşı da gerçekten severim ama tüm sohbeti okudum o isimler daha adil geldi bana bir daha ki sefere inşallah onada hediye veririz
Tronda bakiye varmı broBende var
İlk kelimenin Türkçesi ne kardeş ?Hallekeidldi gerek kalmadı beyler saolun![]()
Halledildiİlk kelimenin Türkçesi ne kardeş ?
Yok abiTronda bakiye varmı bro
Siteden çekim yapicam 500 yatır 1k cek ama sadece kripto ile 500 yatırım var 3 gundue para duruyor orda ızdırap oldu banaYok abi
İlerleyen saatlerde dürt beni abi çözerizSiteden çekim yapicam 500 yatır 1k cek ama sadece kripto ile 500 yatırım var 3 gundue para duruyor orda ızdırap oldu bana