- 9,634
- 6,306
- 113
Teşekkür ederim
Çok saol dost ama tronım yok@MR.YK yapar dost
Kazancın daim olsun dostum@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
Aslında arkadaşa gönder varsa hesaplarada atabilirsinHesaba geçti Ekli dosyayı görüntüle 931368
DM den yaz dostumÇok saol dost ama tronım yok
Valla dost gece nba olsun bugün Psg derken inşallahzararlar çıkmıştırHesaba geçti Ekli dosyayı görüntüle 931368
Nba yok bu geceValla dost gece nba olsun bugün Psg derken inşallahzararlar çıkmıştır
Yok dün gece sabahladık y a 35.5 ğst olmadıNba yok bu gece![]()
Daim olsun ama zeisy nerdee gardasm@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
Tebrikler dostum
Dünki kuponu ben sildim kafamdanYok dün gece sabahladık y a 35.5 ğst olmadı
😅Dünki kuponu ben sildim kafamdan![]()
Sonunda kazandin tbrkler.o kadar lose ustune iyi olmus.sansin bol olsun.@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
Yaz bana ceker ibanina atarm senin yunusmBende trx yok bilmiyorum nasıl yapcaz
Buyuk ihtimal hepiniz kumar oyniycaksiniz site icinden atsin 1er k bu daha mantikliBende trx yok bilmiyorum nasıl yapcaz