- 9,424
- 4,731
- 113
Tebrikler dost bugün oldu. @dextermorgan
AğlıyorumOhhhhj bee şükğrrrrr be yes bee
Valla biraz korkuttu 1 iptal 1 penaltı kaçması üstüne gol yemesi neyse sonuç güzel en aZındanResmî won tebrikler @dextermorgan
Sonunda vallahiAğlıyorum
Teşekkürler dost seçtiğim kişilerden dağıtımı hangisi yapabilir güvenilirdir sen daha iyi tanıyorsunTebrikler dost bugün oldu. @dextermorgan
Kesene bereket usta dağıtımı yapabilirim farketmez@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
Kesene bereket kardeşim tesekurler@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
2@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
@MR.YK @Hyper28 @Baronizm @lamineyamal bu arkadaşlara bugün ödülü verelim bir tane kontenjan eklemesi yaptım 4 kişi seçtim..bunlardan birisi dağıtımı yapsın tron olarak göndericem
@MR.YK yapar dostTeşekkürler dost seçtiğim kişilerden dağıtımı hangisi yapabilir güvenilirdir sen daha iyi tanıyorsun