Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DESTURSUZ / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,489
113
Senin paran hiç nasip olmadı
Olmasında kanka benim paramın bereketi yok benim paramı alan insanın iki yakası bir araya gelmez cinci Abdullah bile o tılsımı çözemez, valla verilmiş duan varmış ucuz yırtmışsın kanka herkese nasip olmaz 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,712
22,815
113
İnanır mısın 4 gün önce bak seri yakaladım bell linkte tam 20 spinden 3 defa 200₺ 2 defa 100₺ girdim ekranlardaki paralar 20 betten girmiş gibiydi Max ödeme 5 k 10 bini 20 yaptık sonrası malûm eskiden olsa ondan ona zıpla derken 20 k olurdu 100 k ,şimdi direk bir oyundan aldın bütün oyunlar tak kesiyor.
bak bunu herhangi birine söyleyince amusnette problem var diyince adam sana diyor ki ne alakası var şans işi yahu ne şans işi benım egt amusnette attıgım spın sayısı belkı milyondur ben bu sağlayıcının her türlü ödemesini lineını gormus ınsanım var bir problem sonucta makine bu da insan işi değil bir yerden sonra mecbur odemesı gerekıyor ama 0 diyorum adam hala şans diyor tam ayar oluyorum şunu dıyenlere bi kendi akıllı mk

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,489
113
bak bunu herhangi birine söyleyince amusnette problem var diyince adam sana diyor ki ne alakası var şans işi yahu ne şans işi benım egt amusnette attıgım spın sayısı belkı milyondur ben bu sağlayıcının her türlü ödemesini lineını gormus ınsanım var bir problem sonucta makine bu da insan işi değil bir yerden sonra mecbur odemesı gerekıyor ama 0 diyorum adam hala şans diyor tam ayar oluyorum şunu dıyenlere bi kendi akıllı mk
Kafayı yemişsin falan diyorlar toz kondurmazlar ama yıllarını vermiş günde 5-6 saat slot oynayan insanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır bu bir gerçek özellikle 2 aydır a dan z ye tüm sağlayıcılarda problem var. Alt yapı farketmez hepsinde denedim betcosundan digitaine kadar.. bu olayın tamamen gelişen yapay zekayı çok iyi kullanmalarından kaynaklandığını düşünüyorum düzelir mi bilmem zor farkettiysen siteler artık çok Challenge açmaya başladı 2 yatır 5 yap 10 çek 1 yatır 3 yap 5 çek falan diye çünkü kazanc yok çok zor siteler vuruyor parayı suan.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,712
22,815
113
Kafayı yemişsin falan diyorlar toz kondurmazlar ama yıllarını vermiş günde 5-6 saat slot oynayan insanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır bu bir gerçek özellikle 2 aydır a dan z ye tüm sağlayıcılarda problem var. Alt yapı farketmez hepsinde denedim betcosundan digitaine kadar.. bu olayın tamamen gelişen yapay zekayı çok iyi kullanmalarından kaynaklandığını düşünüyorum düzelir mi bilmem zor farkettiysen siteler artık çok Challenge açmaya başladı 2 yatır 5 yap 10 çek 1 yatır 3 yap 5 çek falan diye çünkü kazanc yok çok zor siteler vuruyor parayı suan.
digitainin slotlarını boşver de para ödemıyor bunlar da tam kepaze oldular damabet iyi aklıma geldı bı sıkayet aktıf yazayım dur

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,993
26,194
113
Parası olan Portland maçın 255,5 a kadar üst vursun aşırı keyifli maç oluyor kafaya yakalar 260 geçerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...