- 5,729
- 5,621
- 113
Yakınmışız amkya bu eyüpsultanın yokuşu varyq lanet olsun
Yakınmışız amkya bu eyüpsultanın yokuşu varyq lanet olsun
Şuhepbet sitesinden oynayanın aklına şaşarım tam Dolandırıcı o geçen gün bana ulaştı 250 yatır 500 ekleyeceğiz 750 ile devam edip birkt çevirip çekim yapabilirsiniz diyor parayı yatırdıktan sonra Spin ekledi dalga mı geçiyorsun falan yazdım sonra düzeltti neymiş Bonus deneme ne almamışım Sözde O 500'e eklemiş onun da kaç kat çevrimi var bilmem neyi var tam Dolandırıcı o site sakın para yatırma oraya büyük para kurtaramazsın oradan
Muro dayı 20 k ları 3 dkaika d aödüdyoŞuhepbet sitesinden oynayanın aklına şaşarım tam Dolandırıcı o geçen gün bana ulaştı 250 yatır 500 ekleyeceğiz 750 ile devam edip birkt çevirip çekim yapabilirsiniz diyor parayı yatırdıktan sonra Spin ekledi dalga mı geçiyorsun falan yazdım sonra düzeltti neymiş Bonus deneme ne almamışım Sözde O 500'e eklemiş onun da kaç kat çevrimi var bilmem neyi var tam Dolandırıcı o site sakın para yatırma oraya büyük para kurtaramazsın oradan
ben bi ara 16 k çekmiştim ödüyor sorunsuzŞuhepbet sitesinden oynayanın aklına şaşarım tam Dolandırıcı o geçen gün bana ulaştı 250 yatır 500 ekleyeceğiz 750 ile devam edip birkt çevirip çekim yapabilirsiniz diyor parayı yatırdıktan sonra Spin ekledi dalga mı geçiyorsun falan yazdım sonra düzeltti neymiş Bonus deneme ne almamışım Sözde O 500'e eklemiş onun da kaç kat çevrimi var bilmem neyi var tam Dolandırıcı o site sakın para yatırma oraya büyük para kurtaramazsın oradan
16K büyük bir para değil çek bakayım şöyle bir 100.200.000 bakayım ödüyor mu net eminim ödemeyeceğineben bi ara 16 k çekmiştim ödüyor sorunsuz
o bakiyelere ulaşamıyacağımı bildiğimden oynuyorum kral yoksa oynamam şans yok 😂16K büyük bir para değil çek bakayım şöyle bir 100.200.000 bakayım ödüyor mu net eminim ödemeyeceğine
Ya burdna zaten o bakiyeler için oynuyorum16K büyük bir para değil çek bakayım şöyle bir 100.200.000 bakayım ödüyor mu net eminim ödemeyeceğine
Ne güzel yermiş Orası neresi öyle
kar da durdu yav
EyüpNe güzel yermiş Orası neresi öyle
Vay be o tarafta da oturdum Kara gümrük Fatih çukurbostan diye bir yer var biliyor musun Fatih'te eski orada doğdum
Aynen ben de tam caminin yanındayım bak evin manzarasını atayımVay be o tarafta da oturdum Kara gümrük Fatih çukurbostan diye bir yer var biliyor musun Fatih'te eski orada doğdum
Konumu öğrendik ilk vurgununda eve gaspa gelirim![]()
d86afsu.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 18 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 3048×4064 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: d86afsuhizliresim.com
![]()
nqc3sb5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 18 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 3048×4064 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: nqc3sb5hizliresim.com
Kanka evde ne varsa sattım yine evi boşaltıcamKonumu öğrendik ilk vurgununda eve gaspa gelirim
Böyle bir manzara şekli var mı ya on numara yer![]()
d86afsu.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 18 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 3048×4064 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: d86afsuhizliresim.com
![]()
nqc3sb5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 18 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 3048×4064 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: nqc3sb5hizliresim.com
sen bilirsin kral ama pramosyonlarda artık çok şerefsizlik yapıyorlar dikkat etŞimdi promosyon olan biryer varmı önce onu sorayım yatırılımı yapalım