Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DESTURSUZ / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,858
32,134
113
Şuhepbet sitesinden oynayanın aklına şaşarım tam Dolandırıcı o geçen gün bana ulaştı 250 yatır 500 ekleyeceğiz 750 ile devam edip birkt çevirip çekim yapabilirsiniz diyor parayı yatırdıktan sonra Spin ekledi dalga mı geçiyorsun falan yazdım sonra düzeltti neymiş Bonus deneme ne almamışım Sözde O 500'e eklemiş onun da kaç kat çevrimi var bilmem neyi var tam Dolandırıcı o site sakın para yatırma oraya büyük para kurtaramazsın oradan

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Şuhepbet sitesinden oynayanın aklına şaşarım tam Dolandırıcı o geçen gün bana ulaştı 250 yatır 500 ekleyeceğiz 750 ile devam edip birkt çevirip çekim yapabilirsiniz diyor parayı yatırdıktan sonra Spin ekledi dalga mı geçiyorsun falan yazdım sonra düzeltti neymiş Bonus deneme ne almamışım Sözde O 500'e eklemiş onun da kaç kat çevrimi var bilmem neyi var tam Dolandırıcı o site sakın para yatırma oraya büyük para kurtaramazsın oradan
Muro dayı 20 k ları 3 dkaika d aödüdyo

4,5 defa çektim öyöe

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,911
2,085
113
ben bi ara 16 k çekmiştim ödüyor sorunsuz

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,728
5,619
113

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Şimdi promosyon olan biryer varmı önce onu sorayım yatırılımı yapalım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,858
32,134
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...