- 2,154
- 886
- 113
Merhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Başın sağ olsun dost. Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Başın sağolsunMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Eyvallah KrallllBaşın sağolsun
Kral alkol aldıysan az uyumaya çalış .zor elbet ama hayat işte ..Bana hayatı öğreten adamdı erken vefat etti
Eyvallah kardeşimKral alkol aldıysan az uyumaya çalış .zor elbet ama hayat işte ..
Eyvallah Krallll dostlar sağolsun..Allah rahmet eylesin başınız saolsun
Benim 1 dayım var valla sadece 1 tane o da Allah'a emanet senin sayın gibi sevdiğim bir dayım olmasını çok isterdim ama maalesef .Eyvallah Krallll dostlar sağolsun..
Başın sağolsun dost Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
İnşaallah diyelimBenim 1 dayım var valla sadece 1 tane o da Allah'a emanet senin sayın gibi sevdiğim bir dayım olmasını çok isterdim ama maalesef .
başın sağ olsun dostMerhaba arkadaşlar ben bugün maalesef çok sevdiğim dayım i kaybettim. Hala çok zor hala çok taze beni Bjk li yapan adam
Eyvallah kardeşim dostlar sağolsun...başın sağ olsun dost