- 6,256
- 18,873
- 113
Aynen öyleBir kere yanlış siteye girdim mi bitiyo zaten çoğu kisininde id pw tüm sitelerde ayni
Aynen öyleBir kere yanlış siteye girdim mi bitiyo zaten çoğu kisininde id pw tüm sitelerde ayni
Dm den çıtlatsana ya tüm betcolarla çalıştım neredeyse ilk defa böyle bi prosedür gördümHiçbirisi
Adamlar ibanı eliyle yazdı beni arayıpDm den çıtlatsana ya tüm betcolarla çalıştım neredeyse ilk defa böyle bi prosedür gördüm
Adını yaz bi dm denAdamlar ibanı eliyle yazdı beni arayıp
Saçma sapan kuralları olan bir yermiş
Vay m hahhahajajajahahaAdamlar ibanı eliyle yazdı beni arayıp
Sen niye bu kadar çok merak ediyorsun Bu sitenin Hangi site olduğunuAdını yaz bi dm den
2021-2022 de benimde başıma çok geldi site ismi verme paran gelmedenBenim hesaba kaç kez girdiler dost öyle deme
Herkesin bilgileri var adamların elinde.
Girip parasını yicem adamın ondan merak ediyorum, öyle yeteneklerim var bakma burada 300-500 lira için roll kovaladığımaSen niye bu kadar çok merak ediyorsun Bu sitenin Hangi site olduğunu
Yok yani girip siteye parasını yiyip yememenin önemli değil fazla merak iyi değildir adam oynamış daha niye sorguluyorsun ki sana söylüyor hala diyorsun dm'den çıtlatGirip parasını yicem adamın ondan merak ediyorum, öyle yeteneklerim var bakma burada 300-500 lira için roll kovaladığıma
O nasıl birsey misAdamlar ibanı eliyle yazdı beni arayıp
Aynısını enjoy yapmıştı ama problem olmadı yani gene anlık odemistiAdamlar ibanı eliyle yazdı beni arayıp
Yok kanka sonuçlanmadan söylemem.2021-2022 de benimde başıma çok geldi site ismi verme paran gelmeden
Ben ayıktım siteyi gelir paranYok kanka sonuçlanmadan söylemem.
2fa da kurdum zaten ne olur ne olmaz diye
Bu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.Yok yani girip siteye parasını yiyip yememenin önemli değil fazla merak iyi değildir adam oynamış daha niye sorguluyorsun ki sana söylüyor hala diyorsun dm'den çıtlat
Sıkma canını gelir birazdan paramızYa adamlar red etmeyi 2 dk içinde görüp yapıyorlar.
Çekimi 15 dkdır onaylamadılar ,hala iptal et statüsünde.
Sitenin kasa boş heralde laYa adamlar red etmeyi 2 dk içinde görüp yapıyorlar.
Çekimi 15 dkdır onaylamadılar ,hala iptal et statüsünde.
Bu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.
Herkese iyi geceler bol kazançlar adam
Senin gibi tipleri sevmediğim için cevap verdimBu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.
Herkese iyi geceler bol kazançlar.
Senin gibi insanları zorlayanlara cevap vermeden rahat edemiyorum sana da iyi geceler ben her yerdeyim bu forumda rahat ol o konuda göze girmek için yazmışım ha hahahHHHBu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.
Herkese iyi geceler bol kazançlar.
Gerçekten kusma hissi veriyorsun susar mısın? Bi yetkili gelip konuyu kitleyecek senin yüzünden şovunu yaptın uzatma.Senin gibi insanları zorlayanlara cevap vermeden rahat edemiyorum