Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dancy35/ Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.20

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,195
113
Girip parasını yicem adamın ondan merak ediyorum, öyle yeteneklerim var bakma burada 300-500 lira için roll kovaladığıma
Yok yani girip siteye parasını yiyip yememenin önemli değil fazla merak iyi değildir adam oynamış daha niye sorguluyorsun ki sana söylüyor hala diyorsun dm'den çıtlat

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Yok yani girip siteye parasını yiyip yememenin önemli değil fazla merak iyi değildir adam oynamış daha niye sorguluyorsun ki sana söylüyor hala diyorsun dm'den çıtlat
Bu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.

Herkese iyi geceler bol kazançlar.

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,256
18,873
113
Ya adamlar red etmeyi 2 dk içinde görüp yapıyorlar.
Çekimi 15 dkdır onaylamadılar ,hala iptal et statüsünde.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,195
113
Bu seni ne ilgilendiriyor acaba adamla direkt muhattabım zaten bi sorun teşkil etse dile getirebilir, sırf burada göze çarpmak için saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok olgun bireyleriz.

Herkese iyi geceler bol kazançlar adam

Senin gibi tipleri sevmediğim için cevap verdim

Senin gibi insanları zorlayanlara cevap vermeden rahat edemiyorum sana da iyi geceler ben her yerdeyim bu forumda rahat ol o konuda göze girmek için yazmışım ha hahahHHH