- 6,592
- 2,824
- 113
İptal yok izliyodum eyvallah
Kavgayı o çıkardı akşam konuşuruz dedim dinlemedi ben sesimi bile etmedim o fazla abartinca çıkardılar bjde böyle durumlardan kızlari hiç affetmezlerSeni atsınlar sıkıntı yok da, kızı da yakmışsın
Ilk yarı içimden 2-2 geçiyorduYaw inanmıcaksiniz dep gölü alacaktım ilk adımda risk almak istemedim
2 adım daha yakalarsan böyle kasa 10u geçerKavgayı o çıkardı akşam konuşuruz dedim dinlemedi ben sesimi bile etmedim o fazla abartinca çıkardılar bjde böyle durumlardan kızlari hiç affetmezler
Benim kafamda o vardı da ilk adım diye risk almadım oranı 2.70 di zaten 1 gol 1.95 değmez diye düşündımIlk yarı içimden 2-2 geçiyordu
Benim roller hep ikinci adımda yatıyor ilk hep kolay geliyor bakacaz 🤣2 adım daha yakalarsan böyle kasa 10u geçer
Senin içinden geçen real maçı ilk yarı 1 gol dahaİçimden bu maça 1 daha alaşım varda gerek yok
Son dakikalar zatenİçimden bu maça 1 daha alaşım varda gerek yok
PekiSenin içinden geçen real maçı ilk yarı 1 gol daha
Tebrikler ilk adım wonlamisNe aşk hayatında ne iş hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor bari kumarda kazanalım bugün iş yerinde sevdiğim kızla kavga ettik birileri gördü yasak normalde ilişki kurmak işe yerinde onu çıkardılar beni bıraktılar bende çıktım hem işimizden olduk hem aşkımızdan hayallerimizden mutluluğumuzdan o yüzden çok doluyum dostlar dertleşelim birazda yavaş yavaş ilerlicem 10 k üstü bir yerde salarız birkaç dosta ulaşırız tamamlarsak kasamız ayrı var kaybedersem devam ederiz
Açıp izliyelim
TebriklerNe aşk hayatında ne iş hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor bari kumarda kazanalım bugün iş yerinde sevdiğim kızla kavga ettik birileri gördü yasak normalde ilişki kurmak işe yerinde onu çıkardılar beni bıraktılar bende çıktım hem işimizden olduk hem aşkımızdan hayallerimizden mutluluğumuzdan o yüzden çok doluyum dostlar dertleşelim birazda yavaş yavaş ilerlicem 10 k üstü bir yerde salarız birkaç dosta ulaşırız tamamlarsak kasamız ayrı var kaybedersem devam ederiz
EyvallahTebrikler
Aynen öyle dost@canow1 Birde dost sıkma canını her şeyde vardır bir hayır kimin hayatı yolunda gidiyor ki
Golden hemen sonra alacaktımSon dakikalar zaten