Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling canow1 | Kasa 1670 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,592
2,824
113
İçimden bu maça 1 daha alaşım varda gerek yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,592
2,824
113
Basket mi futbol devam mı

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,606
5,288
113
Ne aşk hayatında ne iş hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor bari kumarda kazanalım bugün iş yerinde sevdiğim kızla kavga ettik birileri gördü yasak normalde ilişki kurmak işe yerinde onu çıkardılar beni bıraktılar bende çıktım hem işimizden olduk hem aşkımızdan hayallerimizden mutluluğumuzdan o yüzden çok doluyum dostlar dertleşelim birazda yavaş yavaş ilerlicem 10 k üstü bir yerde salarız birkaç dosta ulaşırız tamamlarsak kasamız ayrı var kaybedersem devam ederiz
Tebrikler ilk adım wonlamis

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,909
6,133
113
Bol şans

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,909
6,133
113
Ne aşk hayatında ne iş hayatında bir şeyler yolunda gitmiyor bari kumarda kazanalım bugün iş yerinde sevdiğim kızla kavga ettik birileri gördü yasak normalde ilişki kurmak işe yerinde onu çıkardılar beni bıraktılar bende çıktım hem işimizden olduk hem aşkımızdan hayallerimizden mutluluğumuzdan o yüzden çok doluyum dostlar dertleşelim birazda yavaş yavaş ilerlicem 10 k üstü bir yerde salarız birkaç dosta ulaşırız tamamlarsak kasamız ayrı var kaybedersem devam ederiz
Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...