zaten hep bu konuda yanılıyoruz , mesela 50 bin var , ufak ufak çok kapatmak yerine 50yi 250 yapmaya calısıyoruz , hooop borç 300 olduYok ya toplam borç 250 bin falan tüm bankalara olan vs o değil
zaten hep bu konuda yanılıyoruz , mesela 50 bin var , ufak ufak çok kapatmak yerine 50yi 250 yapmaya calısıyoruz , hooop borç 300 olduYok ya toplam borç 250 bin falan tüm bankalara olan vs o değil
Evet mecburen oynadım nasıl siteymis bu böyle@engineer89 reis limitten 2.adımı atamıyormuyuz
bolşansSite çok kötü mecburen oynadım hiçbir maça limit vermiyor bir de ilk yatırımım
son adım mı reisEvet mecburen oynadım nasıl siteymis bu böyle
Bol şans rol mü knk bu yoksa öylesinde mi, çünkü byswger yazıyor daSite çok kötü mecburen oynadım hiçbir maça limit vermiyor bir de ilk yatırımım
Evet evet mecburen her açıdanson adım mı reis
roll bu da reis , roll içinde rollBol şans rol mü knk bu yoksa öylesinde mi, çünkü byswger yazıyor da
Roll içinde roll arkadaşa da sormadik ama saygısızlık olmaz umarım çok vaktim yok diye buradan devam ettimBol şans rol mü knk bu yoksa öylesinde mi, çünkü byswger yazıyor da
sorun olacagını sanmıyrum reisRoll içinde roll arkadaşa da sormadik ama saygısızlık olmaz umarım çok vaktim yok diye buradan devam ettim