- 7,916
- 1,745
- 113
SağolasınSanada bol şanslar
SağolasınSanada bol şanslar
bolşasn reis , roll mü takip edelim miBen de bu konudan devam edeyim zenbete attım ilk yatırıma kayıp halinde yüzde yuz nakit diyor felâket kötü limitler sitede
ihtiyacın varmış reis temkinli gidelimBen de bu konudan devam edeyim zenbete attım ilk yatırıma kayıp halinde yüzde yuz nakit diyor felâket kötü limitler sitede
Evet durum fena borç çok da acil olan miktar 6-7 bin gerisi de 3-5 gün sonra acilihtiyacın varmış reis temkinli gidelim
İlk adım gelmişBen de bu konudan devam edeyim zenbete attım ilk yatırıma kayıp halinde yüzde yuz nakit diyor felâket kötü limitler sitede
hadi biraz yükseltelim çek , sonra bizede roll aç bizde yükseltelim dagıtalım , sadet zinciri kuralımEvet durum fena borç çok da acil olan miktar 6-7 bin gerisi de 3-5 gün sonra acil
Toplam borç ne 6-7bin felan bişey değilEvet durum fena borç çok da acil olan miktar 6-7 bin gerisi de 3-5 gün sonra acil
Keşke o kadar olsa benimdeToplam borç ne 6-7bin felan bişey değil
Sitenin limitleri çok kötü bir adım daha atayim cekeyim direkt gelirse tabi sonra 1-2 arkadaşa atıp gerisi ile başka sitede gün içinde yükseltmeye çalışayımhadi biraz yükseltelim çek , sonra bizede roll aç bizde yükseltelim dagıtalım , sadet zinciri kuralım
tammadır talibizSitenin limitleri çok kötü bir adım daha atayim cekeyim direkt gelirse tabi sonra 1-2 arkadaşa atıp gerisi ile başka sitede gün içinde yükseltmeye çalışayım
Benim yapılandırma var ziraatte 10.800 geçikmede şuan tam 15 gündür bunda toplam 95k kaldı borç diğerleriyle birlikte rahat 150 bide üstüne hat kapandıKeşke o kadar olsa benimde
33 yaşındayım bankalar bana 1 kere kredi ve kredi kartı vermedi , kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorumBenim yapılandırma var ziraatte 10.800 geçikmede şuan tam 15 gündür bunda toplam 95k kaldı borç diğerleriyle birlikte rahat 150
Toplam borç çok bankalar vs işte taksitleri gecikti çok ama onları 3-5 gün daha idare ederim,mesele hepsi burada acilen 6.5 civarı ödeme yapmazsam avukata devredilecek son 2 taksidi ödemeyedim 6 takdidin 4 unu ödedim 2 si kaldı 90 güne yaklastiToplam borç ne 6-7bin felan bişey değil
En güzeli33 yaşındayım bankalar bana 1 kere kredi ve kredi kartı vermedi , kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum![]()
Yok ya toplam borç 250 bin falan tüm bankalara olan vs o değilKeşke o kadar olsa benimde
halledecez bugün inşToplam borç çok bankalar vs işte taksitleri gecikti çok ama onları 3-5 gün daha idare ederim,mesele hepsi burada acilen 6.5 civarı ödeme yapmazsam avukata devredilecek son 2 taksidi ödemeyedim 6 takdidin 4 unu ödedim 2 si kaldı 90 güne yaklasti
He pek bişey değil halledersin umarım banka değil ondan sıkıntı herhaldeToplam borç çok bankalar vs işte taksitleri gecikti çok ama onları 3-5 gün daha idare ederim,mesele hepsi burada acilen 6.5 civarı ödeme yapmazsam avukata devredilecek son 2 taksidi ödemeyedim 6 takdidin 4 unu ödedim 2 si kaldı 90 güne yaklasti
He bunlar banka değil çünkü hepsiburada delan diyorYok ya toplam borç 250 bin falan tüm bankalara olan vs o değil