- 12,030
- 2,121
- 113
atalımmı ibanı reisBombacı nerelerde yoğun bu aralar galiba
atalımmı ibanı reisBombacı nerelerde yoğun bu aralar galiba
Dost durumlar çok kötü geldiğini gördüm sana da biseyler paslamak isterdim ama NBA denicem. Orda kazanç olursa sendeyim. Durumlar harbi çok kötüAra ara uğruyorum dediydi. Arada bir geliyor
Akşam ben attım yalan söyleme 60 liram okunmuş üflenmiştiEn son senden aldım. O gün bugündür tek gelen dm elmas ödülü yazdığım gibi. Adam milyonda kazansa yorum atar geçerim ben dm atamıyorum bilmiyorum
Dmden at dost dm aç bana orada iban kısmı varatalımmı ibanı reis
Nba yapcam gelirse ben atarım sana @MarleyDost durumlar çok kötü geldiğini gördüm sana da biseyler paslamak isterdim ama NBA denicem. Orda kazanç olursa sendeyim. Durumlar harbi çok kötü
Tebrik ederim dostum kazancın daim olsun 🤩Dost durumlar çok kötü geldiğini gördüm sana da biseyler paslamak isterdim ama NBA denicem. Orda kazanç olursa sendeyim. Durumlar harbi çok kötü
Sıkıntı yok kardo şansın bol olsunDost durumlar çok kötü geldiğini gördüm sana da biseyler paslamak isterdim ama NBA denicem. Orda kazanç olursa sendeyim. Durumlar harbi çok kötü
100 lira iyi ilerledi umarım devamı gelir bakalım@BySwigger tebrikler kadim dost çok sevindim kazanmana beline kuvvet nbada patlatttt 😍😍
Harikasın kardo inş şansın devam eder 😍😍100 lira iyi ilerledi umarım devamı gelir bakalım