- 10,035
- 8,252
- 113
Az önce herkes geçmiş olsun diyordu nolduuu 🤣🤣🤣
Bu multi kesin2.5 A 14 temiz şimdi nba farklı siteden basabilesin dostum 😂
ben demedimmmAz önce herkes geçmiş olsun diyordu nolduuu 🤣🤣🤣
kesene bereket kral düşünmen yeter@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK
300 er çekim gelince pasliyim. Rica ediyorum ekstra bir şey için dmden yazmayin dm kutusunu kapattırmayin. Herkes zor süreçlerden geçiyor. Surda bir Allahin kuluna para için yazamıyorum. Alırsam da veririm. Uzun zamandır bir tek @Barrios dan aldım. Yaklaşık 10 gündür gelen tek dm günlük elmas ödülünüzdü. Kimse kusura bakmasın.
Vay enayi yakışmadı@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK
300 er çekim gelince pasliyim. Rica ediyorum ekstra bir şey için dmden yazmayin dm kutusunu kapattırmayin. Herkes zor süreçlerden geçiyor. Surda bir Allahin kuluna para için yazamıyorum. Alırsam da veririm. Uzun zamandır bir tek @Barrios dan aldım. Yaklaşık 10 gündür gelen tek dm günlük elmas ödülünüzdü. Kimse kusura bakmasın.
Bir miktar nakit çek. Cepte kalsın.. görüyorsun halimizi.@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK
Bu o değil ki. Bu betkom etkinlikte ki 100 lira mznwjxnsVay enayi yakışmadı
Benim attığım 60 lira olmasa buralara gelemezdin
İlçeye gitme dolmuş param bile yoktu. Yarın son gidiş param vardı. İlk işim yarın nakit çekmek olacak biraz. Sıfır arti sifirdim. İşteyken zar zor betkom etkinliğe katıldım. 100 çıktı 500 yaptık çektik durum şu an bu. Ne olacağı belli olmuyorBir miktar nakit çek. Cepte kalsın.. görüyorsun halimizi.
oha o ordan burayamı geldi laBu o değil ki. Bu betkom etkinlikte ki 100 lira mznwjxns
Kesene bereket dostum@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK
Biz aynı taş aynı hamam yemek yiyordum geldim@Marley dost sen ne durumdasin
NeyseBu o değil ki. Bu betkom etkinlikte ki 100 lira mznwjxns
3 gündür sigarayı bakkala yazdiriyordum ama yine kimseye yazmadım. Daha da yazmam. Forumda para pul konu işini bıraktım sende bırak.İlçeye gitme dolmuş param bile yoktu. Yarın son gidiş param vardı. İlk işim yarın nakit çekmek olacak biraz. Sıfır arti sifirdim. İşteyken zar zor betkom etkinliğe katıldım. 100 çıktı 500 yaptık çektik durum şu an bu. Ne olacağı belli olmuyor
No küfür
En son senden aldım. O gün bugündür tek gelen dm elmas ödülü yazdığım gibi. Adam milyonda kazansa yorum atar geçerim ben dm atamıyorum bilmiyorum3 gündür sigarayı bakkala yazdiriyordum ama yine kimseye yazmadım. Daha da yazmam. Forumda para pul konu işini bıraktım sende bırak.
Bombacı nerelerde yoğun bu aralar galibaBiz aynı taş aynı hamam yemek yiyordum geldim
Ara ara uğruyorum dediydi. Arada bir geliyorBombacı nerelerde yoğun bu aralar galiba