Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger / Kasa 2500 Hedef 5x Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,035
8,252
113
Az önce herkes geçmiş olsun diyordu nolduuu 🤣🤣🤣

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,086
15,331
113
@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK

300 er çekim gelince pasliyim. Rica ediyorum ekstra bir şey için dmden yazmayin dm kutusunu kapattırmayin. Herkes zor süreçlerden geçiyor. Surda bir Allahin kuluna para için yazamıyorum. Alırsam da veririm. Uzun zamandır bir tek @Barrios dan aldım. Yaklaşık 10 gündür gelen tek dm günlük elmas ödülünüzdü. Kimse kusura bakmasın.

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,099
2,162
113
@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK

300 er çekim gelince pasliyim. Rica ediyorum ekstra bir şey için dmden yazmayin dm kutusunu kapattırmayin. Herkes zor süreçlerden geçiyor. Surda bir Allahin kuluna para için yazamıyorum. Alırsam da veririm. Uzun zamandır bir tek @Barrios dan aldım. Yaklaşık 10 gündür gelen tek dm günlük elmas ödülünüzdü. Kimse kusura bakmasın.
kesene bereket kral düşünmen yeter

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,990
5,971
113
@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK

Vay enayi yakışmadı
Benim attığım 60 lira olmasa buralara gelemezdin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,441
22,908
113
@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK

Bir miktar nakit çek. Cepte kalsın.. görüyorsun halimizi.

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,086
15,331
113
Bir miktar nakit çek. Cepte kalsın.. görüyorsun halimizi.
İlçeye gitme dolmuş param bile yoktu. Yarın son gidiş param vardı. İlk işim yarın nakit çekmek olacak biraz. Sıfır arti sifirdim. İşteyken zar zor betkom etkinliğe katıldım. 100 çıktı 500 yaptık çektik durum şu an bu. Ne olacağı belli olmuyor

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,035
8,252
113
@Mkrc53
@Deadlong
@elysion123
@MR.YK

Kesene bereket dostum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,441
22,908
113
İlçeye gitme dolmuş param bile yoktu. Yarın son gidiş param vardı. İlk işim yarın nakit çekmek olacak biraz. Sıfır arti sifirdim. İşteyken zar zor betkom etkinliğe katıldım. 100 çıktı 500 yaptık çektik durum şu an bu. Ne olacağı belli olmuyor
3 gündür sigarayı bakkala yazdiriyordum ama yine kimseye yazmadım. Daha da yazmam. Forumda para pul konu işini bıraktım sende bırak.

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,086
15,331
113
3 gündür sigarayı bakkala yazdiriyordum ama yine kimseye yazmadım. Daha da yazmam. Forumda para pul konu işini bıraktım sende bırak.
En son senden aldım. O gün bugündür tek gelen dm elmas ödülü yazdığım gibi. Adam milyonda kazansa yorum atar geçerim ben dm atamıyorum bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...