- 2,684
- 2,246
- 113
Ne alakaBeni unutma bende varım
Ne alakaBeni unutma bende varım
Replay atsana kral izleyelim bide komşuda pişer banada düşermi be kral10k ne ara yoğurt ettin la kaç saat oldu daha sjjddjjd
Tebrikler abiEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Knka borca ödedim onu sıfırım yaa10k ne ara yoğurt ettin la kaç saat oldu daha sjjddjjd
Hangi oyun laSlot kardeşim şans işi işte
Knka tebrik ediyorum dm açıkEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Adına sevindim knk tebrik ederim keşke biraka bilsen Kara geçersin umarimEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Sanakurus verinin aklından şüphe ederimKnka borca ödedim onu sıfırım yaa
5-6 farklı oyun kanka karışık her telden 400-500k çevrim yaptımHangi oyun la
HahaahaSanakurus verinin aklından şüphe ederim
Isıne bak knkaSanakurus verinin aklından şüphe ederim
Pragmatic mi5-6 farklı oyun kanka karışık her telden 400-500k çevrim yaptım
Kazancın daim olsun abi üni okuyorumda sahura bı döner parası atarsan adamsin5-6 farklı oyun kanka karışık her telden 400-500k çevrim yaptım
Hepsi farklı sağlayıcılar wolfpack yükseltti , 100 burning hot fisher hacksaw kıl tüy karışık baya 🤣🤣Pragmatic mi
Bol şans kardeşimHepsi farklı sağlayıcılar wolfpack yükseltti , 100 burning hot fisher hacksaw kıl tüy karışık baya 🤣🤣
Biraz kafa dinleme zamanı artık bu gaz insanı uçuruma sürükler yoksa sende bilirsin 😄 tebrikler yenidenHepsi farklı sağlayıcılar wolfpack yükseltti , 100 burning hot fisher hacksaw kıl tüy karışık baya 🤣🤣
Tebrikler kardeşim dağıtım bittimiHepsi farklı sağlayıcılar wolfpack yükseltti , 100 burning hot fisher hacksaw kıl tüy karışık baya 🤣🤣
77k dağıtımı var dm konuşmamızı atim mi buraya canım benümmmm ahsjssjsTebrikler kardeşim dağıtım bittimi![]()