Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borçlar Sıfırladı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,182
1,970
113
Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Ya adam borcunu sıfırlamış üstüne 2 kişiyi görecem diyor hala ne kadar kazandın hangi oyun diye soranlar var harbı bazılarının ıqsunda sorun var tebrikler de geç kardeşim ne yapıcan adamın kazancını çekmiş işte tebrikşer bu arada

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,733
24,771
113
Ya adam borcunu sıfırlamış üstüne 2 kişiyi görecem diyor hala ne kadar kazandın hangi oyun diye soranlar var harbı bazılarının ıqsunda sorun var tebrikler de geç kardeşim ne yapıcan adamın kazancını çekmiş işte
4 gönderdim arkadan 4 kişiye daha 510 salladım millet 150k çekim yapıp 2x 150 verir 🤣🤣🤣

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,182
1,970
113
4 gönderdim arkadan 4 kişiye daha 510 salladım millet 150k çekim yapıp 2x 150 verir 🤣🤣🤣
Valla bende geçen hafta aldım kartları kapadım borç yok uyku kalitem arttı 3-4 k vardır o borç bile değil gözümde dediğin doğru 150 k alır dağıtım yok der biri diğeri sigara parası bilmem ne iyi yapmışsın sen kesene bereket kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...