- 12,136
- 3,189
- 113
Tebrikler dost bende talibim eğer uygun görürsenEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Tebrikler dost bende talibim eğer uygun görürsenEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Bencede de @fearjr1992 bilir istesem fazlasını vereceğine şüphem yokReis iftar daha makul senin için
Tebrikler dost sevindim adına 🙂Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Tebrikler dost sevindim senin adinaEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Olur hızlı olsunlar lütfen ben yemek yicem akşama soyliyim@tahir1603 kankam 3 diğer arkadaşa paslar mısın 510 ar sana atim ben.
Abi iban mı atalım kime@tahir1603 kankam 3 diğer arkadaşa paslar mısın 510 ar sana atim ben.
Teşekkürler kardeşim vp den bi yazsan konuşacaz da neyde paslaşırız öpüldün seviyorum seniTebrikler dost sevindim adına 🙂
TahireAbi iban mı atalım kime
tebrik ederim abi rolling adaylarından biride benim faturanın son günü belki vururuz bişeylerEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Seçildi kişilertebrik ederim abi rolling adaylarından biride benim faturanın son günü belki vururuz bişeyler
Hadi hayırlı olsun sevindim adına💣Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Abi iban paylasilmiyo diyor nasıl atayimTahire
sağlık olsun o zaman ne diyimSeçildi kişiler
Kral iban yazılmıo özelden nasıl yapalım sen bi siteye at biizm hesaba at sonra onu yapabilirmisin öylede olurOlur hızlı olsunlar lütfen ben yemek yicem akşama soyliyim