- 36,762
- 24,867
- 113
Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Burdayım açayım mı abi diğer arkadaşlar da faydalansınEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Nereden slotta mi vurdun tebrikler. TalibimEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
İnşallah bizde bi gün çıkarızEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Helalin var kardeşimmmEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Hayırlı olsun dost sevindim darısı Bizim başımıza müsaitim Uygun bulursan🙏Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Tebrikler dostum darısı basımıza inşallah 😃Evet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Helal olsunEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Geçmiş olsun darısı bütün borçluların başınaEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
darısı bu alemdeki herkesin başınaEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Ne kadar vurdun ayıptır sormasıEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.
Tebrikler dostEvet beyler sonunda düze çıktık, tümbet sağolsun adağğğğm yaaaa darısı sizin başınıza, bu arada 2 dosta 500 rolling açtıralım çekim gelince varmı müsait olan.