- 22,839
- 7,849
- 113
Kendine bir ödeme planı çıkarıp sabredip düzenli bir sekilde ödersen ödenmeyecek borc yoktur. Yok öyle yapamam kisa yoldan kapatirim dersen (kumar v.s) borcun iki katı olur.
Tecrübeli insan başka oluyorAkşam otobana çıkarsan 2 ay da yarısı ödenir
HahahaKral konuyu açar açmaz yatırıma ek freespin alıp yatırım yapmaya kaçmış hedefi 1 milyon borç herhalde
Düzene sokarsan hayatını ödersin ödenmicek para değil kardeşim zamanında Birbuçuk milyon ödedim hayatımdan çok zaman kaybettim ama ödedim kendini ödemeye yogunlastırırsan ödersin allah kolayklık versinBeyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum
Taksitliyse düzenli ödersen biter yoksa faizlerle bitmez o borçBeyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum
Zamanında kırmızıyı yemiştim ufak bı borçtan kafam o kadar rahat ki kendi paramı kaybedince Kredi çekmeyi deniyom hep olumsuzKendisini ileride borç batağında görmek istemeyen genç kardeşlerim abilerim ablalarim şuanda borcunuz yoksa ve kumar bağımlısı olduğunuzu düşünüyorsanız hemen bankanın birine 1000₺ gibi bir borç yapıyorsunuz 3 ay ödemiyorsunuz icralık oluyorsunuz ve 5 sene boyunca kredi çekemiyorsunuz 5 sene sonra hiç borcunuz olmamış oluyor bu kadar basit.
Altın bilgiler bunlar parayla satılmaz 😄
Kazanan sen olmuşsun yoksa şimdi kim bilir belkide başka bir boyutta olacaktınZamanında kırmızıyı yemiştim ufak bı borçtan kafam o kadar rahat ki kendi paramı kaybedince Kredi çekmeyi deniyom hep olumsuz
Ben bu dediğin taktiği 8 sene önce felan kumara başlamadan önce yaptım ve 7 senedir hiç bi banka (5k limitli kredi kartı haricinde) hiç bi şekilde kredi vermiyor 😊Kendisini ileride borç batağında görmek istemeyen genç kardeşlerim abilerim ablalarim şuanda borcunuz yoksa ve kumar bağımlısı olduğunuzu düşünüyorsanız hemen bankanın birine 1000₺ gibi bir borç yapıyorsunuz 3 ay ödemiyorsunuz icralık oluyorsunuz ve 5 sene boyunca kredi çekemiyorsunuz 5 sene sonra hiç borcunuz olmamış oluyor bu kadar basit.
Altın bilgiler bunlar parayla satılmaz 😄
Geçmiş olsun daha fazla olur çalışarakBeyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum
En temizi bence sen onuda patlat bugün yarın kırmızı kalkar. En azından süre uzasın 😄Ben bu dediğin taktiği 8 sene önce felan kumara başlamadan önce yaptım ve 7 senedir hiç bi banka (5k limitli kredi kartı haricinde) hiç bi şekilde kredi vermiyor 😊
Giden gitmiş Kılıcın keskin olsun diyip 100 k daha yatırıp 500 bet egt çevir demek daha doğru olur , yoksa o borç çalışmakla ödenmez imkansız.Forumda hiç sorulmayacak soruların başında geliyor "borç ödeme" konuları 😄
Nasıl Ödemen konusunda fikir veremem ama artmaması konusunda bı fikrim var. Kumar oynama ara ver yani 😄
sen niye her konuya böyle gevşek gevşek cevaplar veriyorsun ?Gece ekstraya çıkar ödersin
Avukatta kumarda o parayı yerse nasıl olacak bir avukat arkadaş var evrene borcu var adamın.Sana şöyle bir yol göstereyim. Tanıdığın aracılığıyla maaşına 1milyon haciz koydur. Aydan aya avukata gider. Avukatta sana gönderir parayı. Bankaya olan borç varlık şirketine gittiği zaman yarıdan daha az bir miktara kapatırsin.
Avukat babasının hayrına mı gönderecek. Gonderdi diyelim bu evrakta sahtecilige girdiğini avukat bile bile böyle bir riske girer mi?Sana şöyle bir yol göstereyim. Tanıdığın aracılığıyla maaşına 1milyon haciz koydur. Aydan aya avukata gider. Avukatta sana gönderir parayı. Bankaya olan borç varlık şirketine gittiği zaman yarıdan daha az bir miktara kapatırsin.
5 tane 7 yan yana gelecek die yana yana hayat yaşıyoruz kral. Biz ne dersek diyelim en olumlu olanları yapamayacak zaten 😄😄Giden gitmiş Kılıcın keskin olsun diyip 100 k daha yatırıp 500 bet egt çevir demek daha doğru olur , yoksa o borç çalışmakla ödenmez imkansız.
Elbet bir gün be , o yeşil ışık bizede yanar elbet5 tane 7 yan yana gelecek die yana yana hayat yaşıyoruz kral. Biz ne dersek diyelim en olumlu olanları yapamayacak zaten 😄😄
soydun bitirdin siteleri daha ne yanacak kralElbet bir gün be , o yeşil ışık bizede yanar elbet