Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Hk.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,809
7,839
113
Kendine bir ödeme planı çıkarıp sabredip düzenli bir sekilde ödersen ödenmeyecek borc yoktur. Yok öyle yapamam kisa yoldan kapatirim dersen (kumar v.s) borcun iki katı olur.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Kendisini ileride borç batağında görmek istemeyen genç kardeşlerim abilerim ablalarim şuanda borcunuz yoksa ve kumar bağımlısı olduğunuzu düşünüyorsanız hemen bankanın birine 1000₺ gibi bir borç yapıyorsunuz 3 ay ödemiyorsunuz icralık oluyorsunuz ve 5 sene boyunca kredi çekemiyorsunuz 5 sene sonra hiç borcunuz olmamış oluyor bu kadar basit.
Altın bilgiler bunlar parayla satılmaz 😄

Celios32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,580
305
83
Beyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum
Düzene sokarsan hayatını ödersin ödenmicek para değil kardeşim zamanında Birbuçuk milyon ödedim hayatımdan çok zaman kaybettim ama ödedim kendini ödemeye yogunlastırırsan ödersin allah kolayklık versin

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
610
113
Kendisini ileride borç batağında görmek istemeyen genç kardeşlerim abilerim ablalarim şuanda borcunuz yoksa ve kumar bağımlısı olduğunuzu düşünüyorsanız hemen bankanın birine 1000₺ gibi bir borç yapıyorsunuz 3 ay ödemiyorsunuz icralık oluyorsunuz ve 5 sene boyunca kredi çekemiyorsunuz 5 sene sonra hiç borcunuz olmamış oluyor bu kadar basit.
Zamanında kırmızıyı yemiştim ufak bı borçtan kafam o kadar rahat ki kendi paramı kaybedince Kredi çekmeyi deniyom hep olumsuz

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Zamanında kırmızıyı yemiştim ufak bı borçtan kafam o kadar rahat ki kendi paramı kaybedince Kredi çekmeyi deniyom hep olumsuz
Kazanan sen olmuşsun yoksa şimdi kim bilir belkide başka bir boyutta olacaktın

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,157
1,563
113
Ben bu dediğin taktiği 8 sene önce felan kumara başlamadan önce yaptım ve 7 senedir hiç bi banka (5k limitli kredi kartı haricinde) hiç bi şekilde kredi vermiyor 😊

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Ben bu dediğin taktiği 8 sene önce felan kumara başlamadan önce yaptım ve 7 senedir hiç bi banka (5k limitli kredi kartı haricinde) hiç bi şekilde kredi vermiyor 😊
En temizi bence sen onuda patlat bugün yarın kırmızı kalkar. En azından süre uzasın 😄

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,674
113
Forumda hiç sorulmayacak soruların başında geliyor "borç ödeme" konuları 😄
Nasıl Ödemen konusunda fikir veremem ama artmaması konusunda bı fikrim var. Kumar oynama ara ver yani 😄

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Sana şöyle bir yol göstereyim. Tanıdığın aracılığıyla maaşına 1milyon haciz koydur. Aydan aya avukata gider. Avukatta sana gönderir parayı. Bankaya olan borç varlık şirketine gittiği zaman yarıdan daha az bir miktara kapatırsin.

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Forumda hiç sorulmayacak soruların başında geliyor "borç ödeme" konuları 😄
Nasıl Ödemen konusunda fikir veremem ama artmaması konusunda bı fikrim var. Kumar oynama ara ver yani 😄
Giden gitmiş Kılıcın keskin olsun diyip 100 k daha yatırıp 500 bet egt çevir demek daha doğru olur , yoksa o borç çalışmakla ödenmez imkansız.

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Sana şöyle bir yol göstereyim. Tanıdığın aracılığıyla maaşına 1milyon haciz koydur. Aydan aya avukata gider. Avukatta sana gönderir parayı. Bankaya olan borç varlık şirketine gittiği zaman yarıdan daha az bir miktara kapatırsin.
Avukatta kumarda o parayı yerse nasıl olacak bir avukat arkadaş var evrene borcu var adamın.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,809
7,839
113
Avukat babasının hayrına mı gönderecek. Gonderdi diyelim bu evrakta sahtecilige girdiğini avukat bile bile böyle bir riske girer mi?

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,674
113
Giden gitmiş Kılıcın keskin olsun diyip 100 k daha yatırıp 500 bet egt çevir demek daha doğru olur , yoksa o borç çalışmakla ödenmez imkansız.
5 tane 7 yan yana gelecek die yana yana hayat yaşıyoruz kral. Biz ne dersek diyelim en olumlu olanları yapamayacak zaten 😄😄