- 26,738
- 17,131
- 113
Tahmin et kazanırsan matbet kod hediye ( bet değeri 5 TL )Övdün mü sövdün mü![]()
Tahmin et kazanırsan matbet kod hediye ( bet değeri 5 TL )Övdün mü sövdün mü![]()
Bak sen bak iyi yapıyon bu sporuBi 2 li kombin daha bakalım bekle de dost
beklıyorum dost kasamız 34k 1kombinemiz var bekleyen %30 çevrimimiz var güncel durum bu hep birlikte dönelim burdanBi 2 li kombin daha bakalım bekle de dost
İcime dogdu gelecek bence 6 gol o mactaleeds 2 tane atarsa neden olmasınbol şans
Su liverpola 6 gol oyna gardasmm 300 500beklıyorum dost kasamız 34k 1kombinemiz var bekleyen %30 çevrimimiz var güncel durum bu hep birlikte dönelim burdan
ben palace kaybetmez brentford kaybetmez ve leicester macina 3 alt oynucam 2000 e 5 civarı verir gibi en azından geceyi bos gecmemıs olurum takiplikİcime dogdu gelecek bence 6 gol o macta
Kral geçen maç gibi+6 olmaz gibi ya . Max 4 gol çıkarSu liverpola 6 gol oyna gardasmm 300 500
Oh oh severimTahmin et kazanırsan matbet kod hediye ( bet değeri 5 TL )
Bol sans🥳🧿ben palace kaybetmez brentford kaybetmez ve leicester macina 3 alt oynucam 2000 e 5 civarı verir gibi en azından geceyi bos gecmemıs olurum takiplik
seni kırcama kafamı kırarım hadi bakalımSu liverpola 6 gol oyna gardasmm 300 500
Valla hislermde yanilmam bu kez insallahKral geçen maç gibi+6 olmaz gibi ya . Max 4 gol çıkar
Estagfurllah gardasm bol sans insallah 🙏🙏seni kırcama kafamı kırarım hadi bakalım
Benim attigim 2 maca bak bi dost istersenevet dostlar 33K Kasamız çevrimimizi nasıl yapalım fikirlerinizi verin