- 30,345
- 11,212
- 113
Cevrimi nasil bitiremediniz hen uyurken tuh bekasamız 34 k kafam güzel harfleri yanlıs yazabiliyom kb jsjdjdj
Cevrimi nasil bitiremediniz hen uyurken tuh bekasamız 34 k kafam güzel harfleri yanlıs yazabiliyom kb jsjdjdj
brentford totu deler geçer 1 ve 3.5 alt oynaEVET %30 ÇEVRİMİMİZ KALMIŞ KASAMIZ 34K VE KOMBİNEMİZ VAR ÖNERİNİZ NEDİR BENİ BURDAN DÖNDÜRÜN CANLARIM
Memur fenaa 😂😂Cin gibisin dost
Zehir zehir. 😅Memur fenaa 😂😂
Ben içiyorum sen takip et dediCin gibisin dost
Memur iyi adam bosa demiyorm 😂😂😂Zehir zehir. 😅
Slotta ezmis gardasmizCevrimi nasil bitiremediniz hen uyurken tuh be![]()
Sende iyi adamsın bromMemur iyi adam bosa demiyorm 😂😂😂
Yaslandm artik ben apom🥳🥳🥳Sende iyi adamsın brom![]()
Net olarak şunu diyeyim hayatımda gördüğüm en kurnaz ve tehlikeli adamlardan birisidir . Ülkenin başına geçecek adam .Memur iyi adam bosa demiyorm 😂😂😂
Sanki ben gencim 40 olduYaslandm artik ben apom🥳🥳🥳
Apom varolsun sende varol.dost 🥳🥳Net olarak şunu diyeyim hayatımda gördüğüm en kurnaz ve tehlikeli adamlardan birisidir . Ülkenin başına geçecek adam .
ekstra olarak sheffield leicester macinda bence 2 goal bile olmaz ama iyi orandan 2.5 alt oynayabilirsin oran onemsızse 3.5 alt oyna rahat gelır yanına da sunderland handikap yemez oran alabilirsen oynabrentford totu deler geçer 1 ve 3.5 alt oyna
palace macina iy 1.5 alt veya dep 1.5 alt oyna ufak orandan kombınle
Devrem ya 🥳🥳🥳🥰Sanki ben gencim 40 oldu![]()
Övdün mü sövdün müNet olarak şunu diyeyim hayatımda gördüğüm en kurnaz ve tehlikeli adamlardan birisidir . Ülkenin başına geçecek adam .
Makine sende liverpola 6 gol zaplattekstra olarak sheffield leicester macinda bence 2 goal bile olmaz ama iyi orandan 2.5 alt oynayabilirsin oran onemsızse 3.5 alt oyna rahat gelır yanına da sunderland handikap yemez oran alabilirsen oyna
İn asagi dusecen gardasm 😂😂TAK TAK TAK BULUTLARDAYIM KAPIDA KİM VARRR SALIN GELSİN MAÇLARI
Bi 2 li kombin daha bakalım bekle de dostTAK TAK TAK BULUTLARDAYIM KAPIDA KİM VARRR SALIN GELSİN MAÇLARI
leeds 2 tane atarsa neden olmasınMakine sende liverpola 6 gol zaplatt