- 24,199
- 17,178
- 113
Her daim 😂😂adini kalbime yazdm tarkan 😂😂Beni yazdın mı en bastan beri varım hakkimi yeme lütfen
Her daim 😂😂adini kalbime yazdm tarkan 😂😂Beni yazdın mı en bastan beri varım hakkimi yeme lütfen
Çoğu saçma sitede tenisi cevrimden bile saymıyorlar işteDost aslına bakarsan tenis ve voleybol en kazançlı olanı futbola göre kat kat iyidir. Siteler niye çoğu bonusta sadece futbol geçerli diyor kazanamama diye
Parasiz olunca mecbur çingene güneşli günlerde pp değişecek puhaaCingene resmi olmamis 😂
Kalp para etmiyor maalesef puhaaHer daim 😂😂adini kalbime yazdm tarkan 😂😂
Güneşli günlerde ali koç mu doğacak yoksa fikret orman mıParasiz olunca mecbur çingene güneşli günlerde pp değişecek puhaa
Saadettin sarani tek gecerim puhaaGüneşli günlerde ali koç mu doğacak yoksa fikret orman mı
Anç üzüldü ama genede gelecekmiş ouahahaSaadettin sarani tek gecerim puhaa
Aynen kural dışı diyorlar. Mesela futbolda 1.40 orana üst oynuyorsun adamı kanser ediyorlar 3 gol bekliyorsun ama teniste sabırlı olsan bı sete 8.5 üst görsen o İran %80 geliyor zatenÇoğu saçma sitede tenisi cevrimden bile saymıyorlar işte
Forum eskisi gibi sarmıyor ya acil parayi bulmak farz oldu dostAnç üzüldü ama genede gelecekmiş ouahaha
Hic bir zaman futbolda 3 gol beklemedim benAynen kural dışı diyorlar. Mesela futbolda 1.40 orana üst oynuyorsun adamı kanser ediyorlar 3 gol bekliyorsun ama teniste sabırlı olsan bı sete 8.5 üst görsen o İran %80 geliyor zaten
Farzı faiz diye okudum düşün yani ağlıcam şimdi bi okyanus düşün tam ortasındasın etrafında ziraat vakıf garanti turkcel paycel hepsi sıkıştırmış geliyor dalga dalgaForum eskisi gibi sarmıyor ya acil parayi bulmak farz oldu dost
Yıllardır onun onun peşindeyim hala bulamadım bu gidişle de bulacağa benzemiyor oöüp gidecezForum eskisi gibi sarmıyor ya acil parayi bulmak farz oldu dost
Sende benim gibi altcısin o zaman dostHic bir zaman futbolda 3 gol beklemedim ben
Paycel harici kafam rahat dost borc yok şükür son bir vurgun ihtiyacım var o kadarFarzı faiz diye okudum düşün yani ağlıcam şimdi bi okyanus düşün tam ortasındasın etrafında ziraat vakıf garanti turkcel paycel hepsi sıkıştırmış geliyor dalga dalga
Yok ustcuyum genelde orani yuksek olan takımların 1 golune girerim 2.5 ust yerineSende benim gibi altcısin o zaman dost
Ya sende yeme bizi erhanım kazanıp kazanıp böyle diyon de artık git bırak gitte sıra gelsin bizede ywtererreePaycel harici kafam rahat dost borc yok şükür son bir vurgun ihtiyacım var o kadar
Aptal olmasam neler kazandim neler bugune kadar sadece gecen sene 3 günde 2 milyona yakın para kazanıp geri verdim işte altin alsam suan 10 milyon param vardı belkideYa sende yeme bizi erhanım kazanıp kazanıp böyle diyon de artık git bırak gitte sıra gelsin bizede ywtererree
Yalan söylüyor genelde nba daki adamların günlük neler yaptığını erhanıma sor günde kaç saat antreman bile yaptığınu biliyordurYok ustcuyum genelde orani yuksek olan takımların 1 golune girerim 2.5 ust yerine
Altın alıp bıraksaydın hem 10m un vardı hem sağlığın vardı hem stresin yoktuAptal olmasam neler kazandim neler bugune kadar sadece gecen sene 3 günde 2 milyona yakın para kazanıp geri verdim işte altin alsam suan 10 milyon param vardı belkide
Nba de uzmaniz dost orası ayrı konu puhaaYalan söylüyor genelde nba daki adamların günlük neler yaptığını erhanıma sor günde kaç saat antreman bile yaptığınu biliyordur