- 8,198
- 2,663
- 113
Bı selam vereydin 😂😂Adama bolsans yazacaktim göremez diye yazmadım puhaa
Bı selam vereydin 😂😂Adama bolsans yazacaktim göremez diye yazmadım puhaa
Allah sabir versin dost puhqaBasketten daha hızlı sayı sayılcak tek spor dalı voleybolmuş anlamış olduk zulüm
Reis dm bakar mısın
Profile agbadu koyarsan ciddiye alırımAdama bolsans yazacaktim göremez diye yazmadım puhaa
Slm vermek huyum değildir maalesefBı selam vereydin 😂😂
Tebrikler dost güzel 3 adimdi
Tenis ve voleybol oynayanlara sabır gerçekçi olmak gerekirse tenis en sabırlı işAllah sabir versin dost puhqa
Selamdan başka ne vercen reis ☺Slm vermek huyum değildir maalesef
Icimi okuyorsun galiba bir sonraki pp o olacakti valla puhaaProfile agbadu koyarsan ciddiye alırım
La adam ilk geldinde aklıma amartey geldi ouahahaIcimi okuyorsun galiba bir sonraki pp o olacakti valla puhaa
Dost aslına bakarsan tenis ve voleybol en kazançlı olanı futbola göre kat kat iyidir. Siteler niye çoğu bonusta sadece futbol geçerli diyor kazanamama diyeTenis ve voleybol oynayanlara sabır gerçekçi olmak gerekirse tenis en sabırlı iş
Sap var suan başkada birseym yokSelamdan başka ne vercen reis ☺
Güvenimiz sonsuzBeyler ben hakkiyla takip edenleri yazdim gerisi rol sahibinde 🙏
Beni yazdın mı en bastan beri varım hakkimi yeme lütfenBeyler ben hakkiyla takip edenleri yazdim gerisi rol sahibinde 🙏
Cingene resmi olmamis 😂Sap var suan başkada birseym yok
Yani o açıdan bakarsak öyle tenis ben hiç tanımam etmem bilindikler hariç mantığını ama bi kere kör şansaa 6 orana sallamıştım bonusu gelmişti değişik yani 1.05 oran bile veriyorDost aslına bakarsan tenis ve voleybol en kazançlı olanı futbola göre kat kat iyidir. Siteler niye çoğu bonusta sadece futbol geçerli diyor kazanamama diye
Kimleri yazdın hocamBeyler ben hakkiyla takip edenleri yazdim gerisi rol sahibinde 🙏