Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bim İş Hakkında

Srcnpc123

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
11
8
Part time olarak girersen snn için iyi olur asgari aliyor part time en azından 5 saat çalışırsın seni fazla kullanamazlar tavsiyem part olarak gir giriyorsan

emrahyel76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
25
28
Alırlar dost 3 harflikerden en iyisi bim diyorlar maaş ve iş sistemşmolarak, genel anlamda değiş ama market sektöründe gene en iyisi orası benim çevredekilerden duyduğum
Mağazaya mi gidiyim bizzat bide Türk Telekom var cv biraktik

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,676
8,149
113
Bayramı yok Seyrani yok tatili yok bide en önemlisi belli bı işin yok her türlü işi yapıyorsun kasa mal atma reyon duzme skt ürünleri satma vs vs vs
Dediğin bir tek şok market carrefour sa ve migros ta yok A101 bayram tatili 2 bim 3 gün bi kötü yani özel günlerde tatili yok örnek yılbaşı tatili

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,207
113
Öncelikle girdiğin Bim mağazası önemli cirosu yüksekse ve çalışma ortamı iyi değilse ve gelen sabit musteriler arızaysa 3 yıl çalıştım insanlarla uğraşmak çok zor reis sırtında afedersin ama bxk taşı ama o işi yapma

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Bim depo şok mağaza çalıştım sor buyur

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,882
3,092
113
4 sene markette çalıştim 3 senesi şok 1 sene a101 tavsiye etmem hayatım olmasın gelirim düşük olsun diyorsan git hiç tavsiye etmem

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,199
597
113
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
başka çaren yoksa gir ama bulaşmamaya çalış rezillikten baska bişey değil

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,648
5,846
113
Mecbur degilseniz kurumsal sivketlerde calismayin adami 5 dakka gtunun ustune oturtmazlar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
564
113
Market isi en boktan olanı mobbing çok personel eksik tüm işler sende zor baştan diyim