- 120
- 25
- 28
Bayramı yok Seyrani yok tatili yok bide en önemlisi belli bı işin yok her türlü işi yapıyorsun kasa mal atma reyon duzme skt ürünleri satma vs vs vs
Ee Hacı ne yapak önerin varmı lise mezunuyum meslek yok ama
Bayramı yok Seyrani yok tatili yok bide en önemlisi belli bı işin yok her türlü işi yapıyorsun kasa mal atma reyon duzme skt ürünleri satma vs vs vs
Mağazaya mi gidiyim bizzat bide Türk Telekom var cv biraktikAlırlar dost 3 harflikerden en iyisi bim diyorlar maaş ve iş sistemşmolarak, genel anlamda değiş ama market sektöründe gene en iyisi orası benim çevredekilerden duyduğum
Görüştüğün yer hangi semtin bimiyse oraya gitBizzat mağazasına mi gidiyim ama bim yarın gel dedi
Zormu knka herkes olumsuz diyor amaGörüştüğün yer hangi semtin bimiyse oraya git
Dediğin bir tek şok market carrefour sa ve migros ta yok A101 bayram tatili 2 bim 3 gün bi kötü yani özel günlerde tatili yok örnek yılbaşı tatiliBayramı yok Seyrani yok tatili yok bide en önemlisi belli bı işin yok her türlü işi yapıyorsun kasa mal atma reyon duzme skt ürünleri satma vs vs vs
Güvenlik sertifikası al özel güvenlik ol en iyi meslekNe yapacam o zaman meslek yok haci
Knka sol gözde kayma görme kaybı var sağda birsey yok en son 7 sene önce alamadık alabilir miyim tekrar basvursamGüvenlik sertifikası al özel güvenlik ol en iyi meslek
Ağa bu bulunduğun il ve ilçeye bağlı bulunduğun semt ve mahalleye bağlı bu nerede yaşıyorsun nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama bimin potansiyeli diğer marketlere göre çok iyiZormu knka herkes olumsuz diyor ama
Yok bizzat onlar gelsin açtığı konuya bak çalışmak isteyen korkusuzca gidip başvurur çlşr yok zormu yok kaç saat yok agırmı aklımı Koru yarabbimBizzat mağazasına mi gidiyim ama bim yarın gel dedi
başka çaren yoksa gir ama bulaşmamaya çalış rezillikten baska bişey değilAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Gittim bizzat görüştüm ayrıca çalışan akrabam ve arkadaşlarım var kardesim. Gotumden atmıyorum bilgi verirkenBim le aynı değişen bir şey yok
Kanka herkes olumsuz diyorBim depo şok mağaza çalıştım sor buyur