- 120
- 25
- 28
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
İdare eder zor değil basit is bu isi yapamayan zaten hiç bir işi yapamazAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Kardeşim 2016 da girmiştim 11 ay çalıştım tek sorunu girdiğin mağazada fazla sabit kalamıyorsun nerede eksik varsa oraya sürüyorlar market işi zor söylimAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Her işin zorluğu kişiden kişiye değişir birkaç gün deneyip test etmek daha iyi olur ya tamam ya devam dersin hayirlisiAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Bakacaz meslek yok baba mecburuzHer işin zorluğu kişiden kişiye değişir birkaç gün deneyip test etmek daha iyi olur ya tamam ya devam dersin hayirlisi
Kasa reyon hepsi var orda
Asgari ücretten yüksek alıyorlar diye biliyorum. Malzeme indir bindir olayı biraz yorar . Onun dışında dışarıda soğukta çalışmaktan iyidir. Çalış derimAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Bim, maaş ve çalışma olarak a101 ve şoka göre iyi diyorlar değerlendirAgalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
İş yok ne yapacazkigirme kepaze marketlere benim arkadaş beyaz yaka olarak çalışıyor o bile zorlanıyo
Kanka tecrübem yok alırlar miEn iyisi file market kardesim orayi zorla 8 saat çalışma cuma günleri namazda kapatıyorlar maaş 50k uzeri bayramlarda izin var
Bim le aynı değişen bir şey yokEn iyisi file market kardesim orayi zorla 8 saat çalışma cuma günleri namazda kapatıyorlar maaş 50k uzeri bayramlarda izin var
Ne yapacam o zaman meslek yok haci3 sene çalıştım heryeri gezdirirler sana Bir sürü teneke adam dolu çalışan olarak mobbing vs bir sürü şeye maruz kaliyorsun yapılacak iş değil bnden söylemesi dışarda ne bakiyon diyemeyecek adamlar orada sana ahkam keserler saatini yerler hakkını yerler cildirirsin yapilacak iş değil dostum uzak dur market sektöründen
Bizzat mağazasına mi gidiyim ama bim yarın gel dediBim le aynı değişen bir şey yok
Alırlar dost 3 harflikerden en iyisi bim diyorlar maaş ve iş sistemşmolarak, genel anlamda değiş ama market sektöründe gene en iyisi orası benim çevredekilerden duyduğumKanka tecrübem yok alırlar mi