Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bim İş Hakkında

emrahyel76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
25
28
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,560
41,966
113
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
İdare eder zor değil basit is bu isi yapamayan zaten hiç bir işi yapamaz

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
55
28
Kardeşim 2016 da girmiştim 11 ay çalıştım tek sorunu girdiğin mağazada fazla sabit kalamıyorsun nerede eksik varsa oraya sürüyorlar market işi zor söylim

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
3,225
113
Her işin zorluğu kişiden kişiye değişir birkaç gün deneyip test etmek daha iyi olur ya tamam ya devam dersin hayirlisi

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,471
16,840
113
Asgari ücretten yüksek alıyorlar diye biliyorum. Malzeme indir bindir olayı biraz yorar . Onun dışında dışarıda soğukta çalışmaktan iyidir. Çalış derim

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,904
6,128
113
Bim, maaş ve çalışma olarak a101 ve şoka göre iyi diyorlar değerlendir

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,443
22,175
113
girme kepaze marketlere benim arkadaş beyaz yaka olarak çalışıyor o bile zorlanıyo

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,355
1,168
113
En iyisi file market kardesim orayi zorla 8 saat çalışma cuma günleri namazda kapatıyorlar maaş 50k uzeri bayramlarda izin var

Srcnpc123

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
11
8
3 sene çalıştım heryeri gezdirirler sana Bir sürü teneke adam dolu çalışan olarak mobbing vs bir sürü şeye maruz kaliyorsun yapılacak iş değil bnden söylemesi dışarda ne bakiyon diyemeyecek adamlar orada sana ahkam keserler saatini yerler hakkını yerler cildirirsin yapilacak iş değil dostum uzak dur market sektöründen

emrahyel76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
25
28
3 sene çalıştım heryeri gezdirirler sana Bir sürü teneke adam dolu çalışan olarak mobbing vs bir sürü şeye maruz kaliyorsun yapılacak iş değil bnden söylemesi dışarda ne bakiyon diyemeyecek adamlar orada sana ahkam keserler saatini yerler hakkını yerler cildirirsin yapilacak iş değil dostum uzak dur market sektöründen
Ne yapacam o zaman meslek yok haci

Srcnpc123

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
11
8
Bayramı yok Seyrani yok tatili yok bide en önemlisi belli bı işin yok her türlü işi yapıyorsun kasa mal atma reyon duzme skt ürünleri satma vs vs vs

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,778
10,824
113
Kanka tecrübem yok alırlar mi
Alırlar dost 3 harflikerden en iyisi bim diyorlar maaş ve iş sistemşmolarak, genel anlamda değiş ama market sektöründe gene en iyisi orası benim çevredekilerden duyduğum