- 7,914
- 1,041
- 113
Bol şanslarKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz
Ekli dosyayı görüntüle 880433
Bol şanslarKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz
Biraz sürpriz olmuş bol şanslarKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz
Karayı sayalım birazda dayı sana hiç gelmez böyle şans hep çeviriyorsunHepsi aynı be enişte
Oçları konuştu konuştu onu buldular bahane
Karanın kacari yokda ödeme alamadı dahacaKarayı sayalım birazda dayı sana hiç gelmez böyle şans hep çeviriyorsun
Aynen ödeme yapar bencede 50 k yiİyi 10k altı demiş dümen değil demek ki ona özel dese 1000 tl derdi
Adiler
Kanka gelme ihtimali o kadar zayıf ki şöyle şeylerin acayip şanslı olmak lazimAynen bende deli gibi sevinirdim. Ama siteye söverdim 134k cebine indiriyor sağlayıcıdan geliyor ya para. Grand falan çıkarsan kafayı yersin
Ödeme yapar dediğin gibi sildiler parayıAynen ödeme yapar bencede 50 k yi
şikayet açsam ne olacak dayı sitenin bir dünya şikayeti mevcut zatenHiç çekme onu şikayet aç her yere
Bol şansKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz