- 36,377
- 28,482
- 113
Harbi 5 k nedir la allahsız kitapsızlar bunlar yaDenk gelen yere bak şerefsiz köpekler ulan 20 bile tamam olurdu bir işe yarardı 5 k nedir
Harbi 5 k nedir la allahsız kitapsızlar bunlar yaDenk gelen yere bak şerefsiz köpekler ulan 20 bile tamam olurdu bir işe yarardı 5 k nedir
Usta nerden bilicen jackpot düşeceğini belki 100 lirayi atarken amaci 2-3 k yapıp cekmektiAha ödemiyor site yazıklar olsun bunlara 180kyı cebe indirecekler. Bütün betcolar dolandırıcıdır betcolarda oynamayın diye diye dilimde tüy bitti
Terörist çoğu Türk düşmanıHarbi 5 k nedir la allahsız kitapsızlar bunlar ya
İşte bende hep ona deyiniyorum bu şikayetlerin %99u belki “nerden bileyim bu sitede bu kadar para çıkacağını” yüzünden oluyor. Oynamıcan heryerden çıkabilir betcodan Oynamıcan bu kadarUsta nerden bilicen jackpot düşeceğini belki 100 lirayi atarken amaci 2-3 k yapıp cekmekti
geldi 5k sövebilirsin dostYeminle bana yapılmış gibi zoruma gitti şimdi gidecem canlı desteğe sövecem öyle sinir oldum. @KaRaa ödemeni alınca söyle gidip sövecem bunlara
Tamam dur bakayım link neymişgeldi 5k sövebilirsin dost
Karaya rinabet amusnetten 184k jackpot çıkmış 5k ödüyoruz diyorlarOlm konuya noldu laa kimin parasına kim niye çöktü anlamadım