- 5,485
- 5,944
- 113
Ilk yarı denverin aldığı iyi oldu 1/2 2/1 şikesi bekliyordum inş çevirir sacremento
Tek çare oIlk yarı denverin aldığı iyi oldu 1/2 2/1 şikesi bekliyordum inş çevirir sacremento
gelir dostumIlk yarı denverin aldığı iyi oldu 1/2 2/1 şikesi bekliyordum inş çevirir sacremento
İlk defa sevinerek para gönderdi adamlargeldi 5k sövebilirsin dost
Nasıl sevinmesin şerefsizler coktuler paraya onunla kaç şişe Tekirdağ altın serisi rakı alınırdı be enişteİlk defa sevinerek para gönderdi adamlar
Altın işlemeli bardak bile alınırdı dayıNasıl sevinmesin şerefsizler coktuler paraya onunla kaç şişe Tekirdağ altın serisi rakı alınırdı be enişte
peki börek 😝Altın işlemeli bardak bile alınırdı dayı
Alınırdı vallahi benim rakı bardağın özel EnişteAltın işlemeli bardak bile alınırdı dayı
Hatun açıkmış anlaşılanpeki börek 😝
Helal dayıcım ustalar içmiyor musunAlınırdı vallahi benim rakı bardağın özel Enişte
aman dayım dur şimdi para istiyorsun diye çullanırlar üzerimize prim için başkanı etiketlerler şdşdşşdşdldHatun açılmış anlaşılan
Yok senden duydumHelal dayıcım ustalar içmiyor musun
Ben senin bugüne kadar hiç kimseden para istediğini duymadımaman dayım dur şimdi para istiyorsun diye çullanırlar üzerimize prim için başkanı etiketlerler şdşdşşdşdld
Ustalar serisi var ya be dayı göbek rakıya benziyorYok senden duydum
forum primci dolmuş dayımBen senin bugüne kadar hiç kimseden para istediğini duymadım