Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 2K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,936
16,228
113
Bariiiio at cabukl atttt😡😡😡

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,214
43,087
113
Ben rollingte senin kadar dağıtım yapan karın doyuran bir insan görmedim reis hakkındır şu forumda senden yol almayan yoktur. Biraz geride dur bak bakalım kim sende nasıl sen kimde nasılsın gör.
Onu göreli çok oldu ve dost. Dile kolay 8 sene verdik bu foruma tecrubelirin kralını yaşadık amma gel Gorki can çıkar huy çıkmaz dağıtıyorum seviyorum kumlarla bir yere gelemedik belki gerçekten ihtiyacı olan birine denk geliriz dua eder diye umutla :)

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
2,813
113
@Beşiktaş nerden düşürdün aklıma Chelsea vardı 2 üst 1.90 yanınada 3.90 Lazio vardı bunu koyduk çerez parası düğün parasına dönecekti😂😂

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,344
6,654
113
la hadi aveller bi gol ya ayıp size

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,936
16,228
113
Son saniyelerde şans bize gülecek eminim

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,344
6,654
113
+3 verdi bi gol insafsızlar.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,679
14,694
113
Belki az geliyordur zengin olan insanlar daha da cimri olur bu bilindik bir olaydır dost dhaa da fazla olsun diye burda da ek mesayi yapıyor olabilirler neyse puaha
Zengin çalar zengin dilenir zengin yalvarır alır
Fakir istemez gurur yapar açlıktan ölür gider , sokakta sağda solda yatan şarapçı dayilarin hepsi gururları serefleri yüzünden o halde.

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,696
3,332
113
Belki az geliyordur zengin olan insanlar daha da cimri olur bu bilindik bir olaydır dost dhaa da fazla olsun diye burda da ek mesayi yapıyor olabilirler neyse puaha
Yok bu dinlendiği paralarla kupon yapıp kaybediyor siteleri zengin ediyor 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...