- 3,568
- 2,813
- 113
Tabi 4 dk uzatma olursa45+4 1-0 olacak
Tabi 4 dk uzatma olursa45+4 1-0 olacak
Çok berbat maç yaTabi 4 dk uzatma olursa
Belki sokak tada dileniyordur bunu bilemeyizSokaktaki dilencinin yalanlarını değiştirmiş hali kral 🙂
Herkesin rolü kazansında bazen az bir parayla bile şans dönüyor dağıtım yaptıklarında🙂Iyi iyi basarsinda paraya ortak olalim![]()
Onu göreli çok oldu ve dost. Dile kolay 8 sene verdik bu foruma tecrubelirin kralını yaşadık amma gel Gorki can çıkar huy çıkmaz dağıtıyorum seviyorum kumlarla bir yere gelemedik belki gerçekten ihtiyacı olan birine denk geliriz dua eder diye umutlaBen rollingte senin kadar dağıtım yapan karın doyuran bir insan görmedim reis hakkındır şu forumda senden yol almayan yoktur. Biraz geride dur bak bakalım kim sende nasıl sen kimde nasılsın gör.
Sokakta dilense zengin olur yanlış yerde dileniyorBelki sokak tada dileniyordur bunu bilemeyiz
Dost benimde aklımda chelse vardı 1.5 üst 1.30 şu diye vazgeçtim buna döndüm@Beşiktaş nerden düşürdün aklıma Chelsea vardı 2 üst 1.90 yanınada 3.90 Lazio vardı bunu koyduk çerez parası düğün parasına dönecekti😂😂
Belki az geliyordur zengin olan insanlar daha da cimri olur bu bilindik bir olaydır dost dhaa da fazla olsun diye burda da ek mesayi yapıyor olabilirler neyse puahaSokakta dilense zengin olur yanlış yerde dileniyor
100 liramı kupon bedeli yoksa benmi yanlış görüyorum puhaaEkli dosyayı görüntüle 906256
Şuda benim gariban kuponu tuttu gidip hemen sıfırlayıp geliyorum ☃⛄❄
Patlat bi daimond flasEkli dosyayı görüntüle 906256
Şuda benim gariban kuponu tuttu gidip hemen sıfırlayıp geliyorum ☃⛄❄
Zengin çalar zengin dilenir zengin yalvarır alırBelki az geliyordur zengin olan insanlar daha da cimri olur bu bilindik bir olaydır dost dhaa da fazla olsun diye burda da ek mesayi yapıyor olabilirler neyse puaha
Yok bu dinlendiği paralarla kupon yapıp kaybediyor siteleri zengin ediyor 🙂Belki az geliyordur zengin olan insanlar daha da cimri olur bu bilindik bir olaydır dost dhaa da fazla olsun diye burda da ek mesayi yapıyor olabilirler neyse puaha
He Erhanım 100e 2 koyduk100 liramı kupon bedeli yoksa benmi yanlış görüyorum puhaa