- 11,543
- 6,812
- 113
Bence öyle kimseyle paylaşmam şifremi bu saatte kim uğraşırki böyle bi şeyle şifremde bulunabilecek basit bi şifre değilsitemi oynamış hesabınla onumu diyon. hocam
Bence öyle kimseyle paylaşmam şifremi bu saatte kim uğraşırki böyle bi şeyle şifremde bulunabilecek basit bi şifre değilsitemi oynamış hesabınla onumu diyon. hocam
Senlik değil reis o piçler yapmıştırBence öyle kimseyle paylaşmam şifremi bu saatte kim uğraşırki böyle bi şeyle şifremde bulunabilecek basit bi şifre değil
benim her sitede şifrem farklıdır. biyere para yatırınca panelden şifreni değiş çıkış yap tekrar gir mutlaka. geçmiş olsum hocamBence öyle kimseyle paylaşmam şifremi bu saatte kim uğraşırki böyle bi şeyle şifremde bulunabilecek basit bi şifre değil
Saol dostbenim her sitede şifrem farklıdır. biyere para yatırınca panelden şifreni değiş çıkış yap tekrar gir mutlaka. geçmiş olsum hocam
Muhtemelen öyle oldu dost elden hiçbir şey gelmiyorSenlik değil reis o piçler yapmıştır
Reis sitede sıkıntı yok bence yanı bi alicengiz var gibi ama cunku site ne cacıga bu mıktalrara tenezzul etsinSiteyi ben söylemiştim çok üzüldüm aynı sitede şu an bekleyen kuponum var yarın da özel oran varmış kupon gelirse direkt çekerim özel oranları da kendilerinin olsun
yani orası da öyle bilmiyorum ki dost kim niye yaptıReis sitede sıkıntı yok bence yanı bi alicengiz var gibi ama cunku site ne cacıga bu mıktalrara tenezzul etsin
Aynen öyle dostum zaten trend Grubu sitesi ve herkese ödeme yapıyorlar diye biliyorumbeyler ben sitenin yaptığını duşunmuyorum site niye yapsın ki 380tl için ki yapıcak olsa gider bahane bulur ödemez onu da geçtim niye site benim paparadan talebimi iptal edip payfixten talep oluştursun çok saçma yani bunu birisi yaptı nasıl yaptı niye yaptı bilmem ama yaptı
demek ki neymiş burda roll açsak bile site adı vs göstermemek lazımmışAynen öyle dostum zaten trend Grubu sitesi ve herkese ödeme yapıyorlar diye biliyorum
Haklısın dostum tekrardan geçmiş olsundemek ki neymiş burda roll açsak bile site adı vs göstermemek lazımmış
sağol dost bi dahada bi yere para yatırıcaksam 2 aşamalı guvenlik faktörunu doğrularımHaklısın dostum tekrardan geçmiş olsun
En iyisi dost bencedesağol dost bi dahada bi yere para yatırıcaksam 2 aşamalı guvenlik faktörunu doğrularım
G olsun kardesim uzuldum.garip bi olaysağol dost bi dahada bi yere para yatırıcaksam 2 aşamalı guvenlik faktörunu doğrularım
saolasın abi bende işin içinden çıkamadımG olsun kardesim uzuldum.garip bi olay