Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling berkayaydin6 / Kasa 380 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
Yahu beyler bakın abartmıyorum 18 senedir iddaa oynuyorum 12 yıldır illegalden devam ediyorum belkide 100 e yakın farklı siteye para yatırdım çektim ama böyle bir şeyi ilk defa görüyorum haa çok duydum böyle şeyler ama ilk defa şahit oluyorum. Bu nasıl bı iş arkadaş amaç ne burda ? Seni cekemeyen düşmanın varsa bile senin şifreni nerden biliyor inanın hiç birşey anlamıyorum

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,809
28,504
113
Gecmis olsun reis Bu site oslobet se her turlu pislik beklerim benim de 200 tl silmislerdi zamaninda 5 kurus etmez

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,564
6,823
113
Yahu beyler bakın abartmıyorum 18 senedir iddaa oynuyorum 12 yıldır illegalden devam ediyorum belkide 100 e yakın farklı siteye para yatırdım çektim ama böyle bir şeyi ilk defa görüyorum haa çok duydum böyle şeyler ama ilk defa şahit oluyorum. Bu nasıl bı iş arkadaş amaç ne burda ? Seni cekemeyen düşmanın varsa bile senin şifreni nerden biliyor inanın hiç birşey anlamıyorum
Vallaha benimde aklım almadı abi nasıl bi iş bu çözemedim

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
Gecmis olsun reis Bu site oslobet se her turlu pislik beklerim benim de 200 tl silmislerdi zamaninda 5 kurus etmez
Oslobet candır arkadaşlar :) 10 liran varsa yatır 100 yap çek başka yere yatır. Tam bir basamaklık site. :) Seviyorum ben bu lavukları şansım yaver gidiyor bunların sitesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...